New Years Eve Cruise

Cruise
4,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 120,00 Kinderen € 60,00

Luid het nieuwe jaar in op één van de mooiste locaties van Rotterdam aan boord van de luxe schepen van rederij Spido.

Op oudejaarsavond transformeert het schip in een drijvende disco met spectaculair uitzicht op de rivier de Maas en de skyline van Rotterdam. We beginnen de avond met een warm ontvangst door onze bemanning met een heerlijke welkomstcocktail waarna we, na een kort welkomstwoord van onze kapitein, de trossen losgooien voor een bijzondere avondrondvaart waar u Rotterdam en de prachtig verlichte havens ‘by night’ ervaart.

Onder het genot van een drankje en heerlijk fingerfood kunnen ook de voetjes van de vloer. Geniet van de klanken van de DJ begeleid door een saxofonist die op spectaculaire wijze meespeelt op de sounds van de DJ met een mix van klassiekers uit de 80’s en 90’s t/m de meest actuele hits.

Tegen middernacht zullen wij, vanaf het midden van de rivier, aftellen naar het nieuwe jaar! Onder het genot van een glas bubbels bent u getuige van de grootste vuurwerkshow van Nederland die al een aantal jaar op vele zenders live wordt uitgezonden en waarvan de beelden de hele wereld over gaan.

Kortom, de perfecte gelegenheid om het nieuwe jaar met vrienden en/of familie in stijl af te sluiten!

Programma:

20.30 uurInscheping bij Spido aan het Willemsplein
21:00 uurAfvaart voor een korte rondvaart*
24:00 uurVuurwerkshow Erasmusbrug
01:30 uurEinde avond

* Vanwege stremmingen op de rivier voor en tijdens de vuurwerkshow is de route afhankelijk van de organisatie van de vuurwerkshow. Meer informatie hierover zullen wij t.z.t. communiceren op onze website.

Tarief
€ 120,00 p.p.
Bovengenoemde prijs is inclusief een welkomstcocktail, onbeperkt dranken assortiment t/m Hollands gedistilleerd, diverse selectie van fingerfood, oliebollen en appelbeignets gedurende de avond.

Let op! Het is alleen mogelijk om tickets online te kopen of aan de kassa bij Spido. Op de tickets staat de naam van het schip waarop u op de avond zelf aan boord kunt. Spido behoudt het recht om dit, indien de omstandigheden dit nodig achten, te veranderen.


Schema vaartijden

31 december 2019

Dinsdag
21.00 uur

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文