Uw event op het water

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Bij Koninklijke Spido staan wij graag voor u klaar! Met ruim 100 jaar ervaring als rederij in Rotterdam, zijn wij een expert op het water. Inmiddels beschikken we over een vloot van zes moderne en comfortabele schepen, waarvan het nieuwste eventjacht de Prinses Amalia pas sinds september 2019 in de vaart is. Ieder schip heeft diverse binnen- en buitendekken, ideaal voor alle weersomstandigheden.

Wij denken graag samen met u na over de beste invulling van uw evenement; er is altijd een passend schip!

Onze schepen zijn onder andere geschikt voor:

  • Bedrijfsfeesten
  • Teamuitjes
  • Productlanceringen
  • Vergaderingen/congressen
  • Workshops
  • Lezingen
  • Presentaties
  • Brainstormsessies
  • Trainingen
  • Netwerk evenementen

Eindeloos veel mogelijkheden

Onze luxe schepen zijn geschikt voor vele soorten evenementen. Een productlancering waarbij het product op spectaculaire wijze met de buffetlift wordt gepresenteerd. Een brainstormsessie waarbij de gasten steeds weer geïnspireerd worden door het wisselende uitzicht. Of een vergadering aan boord bij u aan de kade. Ieder schip is uitgerust met audiovisuele middelen om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Een event op maat

Ieder event is anders, dat weten wij ook. Daarom is elke aanvraag steeds weer maatwerk, zodat het precies past bij wat u voor ogen heeft. Op onze varende locaties is flexibiliteit het toverwoord. Onze schepen zijn eenvoudig in te richten volgens uw wensen. Daarnaast bepaalt u zelf de vaarduur, vaarroute en eventuele op- en afstappunten. Tussendoor stoppen op een andere locatie? Bijna alles is mogelijk! Onze ervaren kapitein denkt graag met u mee en samen komen wij tot het ideale eindresultaat; uw varende event met een decor dat past bij uw thema.

Culinaire verwennerij

Al onze schepen hebben een professionele keuken aan boord. Ons eigen keukenteam onder leiding van Executive Chef Freek Dekker (voorheen werkzaam bij onder andere Okura Hotel, Restaurant de Zwethheul en The Suicide Club) tovert met gemak de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Een uitgebreid ontbijt, een walking dinner of exclusief 6-gangndiner. Zomaar een greep uit de culinaire mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar ons vernieuwde Foodbook.

Onze event afdeling denkt graag samen met u na over de beste invulling van uw zakelijke evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl, 010-2759973 of 010-2759989.

Speelt de video zich niet af? Klik op onderstaande button:

Bekijk hier de video

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak met onze afdeling events voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord.

De vloot van Koninklijke Spido

Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen, want zo kunnen wij u de service en het comfort bieden die uw event verdiend.

Meer over onze vloot

Duurzaam varen

Duurzaamheid staat bij Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo voldoen de schepen aan de internationale CCR2-norm.

Afdeling Events

Neem contact op met onze event afdeling via:

E-mailadres: events@spido.nl
Telefoonnummer: 010-2759973, 010-2759989

Mis de boot niet