Prinses Amalia

Technische aspecten

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid

8.00 meter
44.00 meter
250 personen
2019
20.00 km/h

Prinses Amalia

Het schip heeft een moderne rechte bijlsteven met een geoptimaliseerde rompvorm voor betere vaar eigenschappen en brandstof besparing.

Alle passagiersdekken zijn voorzien van een Bolidt dak en rvs relingwerk. De aflopende lijn van de dekken op het achterschip komen ook terug uit de wereld van Yacht design.

Het interieur krijgt een moderne en warme uitstraling met gebruik van hoogwaardige luxe materialen. Het schip heeft op het hoofddek een capaciteit van 125 passagiers voor een diner setting, de vip lounge biedt plaats aan 25 gasten. Beide dekken zijn door een interne trap en via de buitendekken bereikbaar.

De entree bevindt zich midscheeps op het hoofddek aan beide zijden van het schip. Richting voorschip is een luxe bar en buffetlift gesitueerd voor een culinaire belevenis op hoog niveau.

De ronde 6 persoons tafels op het hoofddek zorgen voor een sfeervolle indeling. Vanaf het hoofddek bereiken de gasten via een trap de garderobe en ruime innovatieve toiletten. Een aangepast toilet voor rolstoelgebruikers is voorzien op het maindek. Ook de buitendekken zijn voor mindervalide gasten bereikbaar per rolstoellift.
Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文