Een evenement organiseren in Rotterdam

Onze luxe schepen en gastvrije crew vormen de perfecte combinatie voor een full service event op het water.

Spido ontzorgt u bij het organiseren van uw evenement

Met Koninklijke Spido kunt u rekenen op een onvergetelijk evenement. Onze ervaren professionals helpen u bij het organiseren van een effectief evenement dat aan alle verwachtingen voldoet.
Een evenement organiseren kan een uitdaging zijn. Daarom maken wij het u makkelijk. Onze ervaren personeel biedt u een volledig pakket aan diensten, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke activiteiten.

U kunt rekenen op:
– een professioneel evenement met een creatieve aanpak.
– een scala aan mogelijkheden, waaronder locatiekeuze, logistiek, catering en entertainment.
– een hoogwaardige service, denk aan geavanceerde technologieën voor een audio- en videoconferentie.
– een team van ervaren professionals die over een jarenlange ervaring beschikken in de evenementenbranche.
– een efficiënt en effectief evenement.

Een evenement in de haven van Rotterdam

Een varende locatie zorgt voor een extra dimensie dankzij het voortdurend wisselend en spectaculair decor. Wij voeren u langs de skyline van Rotterdam en laten de bruisende, innovatieve haven van binnenuit zien. Het ene moment genieten u en uw gasten van het uitzicht op de Erasmusbrug, De Rotterdam of het Hulstkampgebouw. Het andere moment varen we langs het ss Rotterdam, de containerterminals en de grootste zeeschepen. Het uitzicht vanaf het water verveelt nooit.

Maak een onvergetelijke indruk met een varend event waarbij alles klopt

Als u een feest of event organiseert, wilt u dat uw gasten zich uitstekend vermaken en dat het hun aan niets ontbreekt. Dan bent u bij Koninklijke Spido aan het juiste adres. Onze voorzieningen en inspanningen zijn gericht op een geslaagde bijeenkomst. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten en aandacht kunt besteden aan uw gasten. Alles op ons schip klopt tot in detail. Wij bieden zowel het comfort als de veiligheid van de schepen. Het hoogstaande culinaire niveau van de gerechten, de uitgebreide faciliteiten en de gastvrije bediening dragen bij aan een geslaagd event.

Voor elk evenement een geschikte boot

Koninklijke Spido bestaat ruim honderd jaar. Met onze vloot van zes schepen hebben we altijd een passende oplossing voorhanden. Ongeacht de aard en duur van het event, het aantal deelnemers, de gewenste vaarroute en de sfeer die u wilt creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, verjaardagsfeest, presentatie, congres, lezing, meeting, (business)lunch of diner. Ook muziek en entertainment kunnen wij voor u verzorgen.

Kies zelf uw vaarroute en opstapplaats

Voor uw event kunt u bij Spido zelf uw vaarroute kiezen en dus ook hoelang de vaartocht duurt. Een logistiek en organisatorisch voordeel is dat u en uw gasten overal aan boord kunnen stappen, zolang onze schepen bij de opstapplaats kunnen afmeren. Die flexibiliteit bieden we ook na afloop van de bijeenkomst of het feest.

Van borrelarrangement tot 10-gangendiner

Ook op culinair vlak mag u het beste verwachten. Alles wordt aan boord vers bereid. Dankzij de professionele keuken zijn onze chefs in staat om de heerlijkste en prachtigste gerechten op tafel te zetten. U kiest, en dat is met zoveel lekkers niet eenvoudig.
Ons Spido Foodbook is vernieuwd. De chefs combineren de Aziatische keuken met de Franse, aangevuld met invloeden uit de Italiaanse en Peruaanse keuken. U ziet dit terug in het borrelassortiment tot en met de meest luxe en uitgebreide diners (tot tien gangen).

Duurzaam varen

Duurzaamheid staat bij Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo zijn in 2018-2020 bij een omvangrijk investeringsprogramma alle schepen voorzien van nieuwe motoren en generatoren. Deze voldoen aan de internationale CCR2-norm.
Ons vlaggenschip, de in 2019 in de vaart gekomen Prinses Amalia, is bovendien voorbereid op een uitlaatgas-nabehandeling. Daarnaast beschikken we op ons ponton over walstroom, zodat het schip na het afmeren volledig op groene elektriciteit draait. De Prinses Amalia is zo ontworpen dat het brandstofverbruik aanzienlijk lager is dan van vergelijkbare schepen. Onder meer de ecostand en verbruiksmeters ondersteunen efficiënt varen. De warmte van het koelwater van de generatoren wordt gebruikt voor het verwarmen van het schip. Verder beschikt het schip over zonnepanelen en zuinige ledverlichting.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Maak gerust een afspraak met onze event-afdeling voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord.

Mail naar events@spido.nl of bel (010) 275 99 73, (010) 275 99 89.

Speelt de video zich niet af? Klik op onderstaande button:

Bekijk hier de video

Veelgestelde vragen

Ja dit is zeker een optie, maar afhankelijk van de aan- en afmeer mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een programma op maat.

Koninklijke Spido heeft de mogelijkheid om pendeltochten te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

De vloot beschikt over een moderne geluidsinstallatie, microfoons en monitoren. Mocht u gebruik willen maken van andere audiovisuele middelen dan kunnen we deze, in samenwerking met hierin gespecialiseerde bedrijven, voor u verzorgen.

De vloot met uitzondering van de Ostara is rolstoeltoegankelijk en in bezit van een lift.

Indien wenselijk kan de kapitein een toelichting geven op gebied van architectuur en havenactiviteiten, ook in de Engelse of Duitse taal.

Koninklijke Spido werkt samen met erkende entertainmentbureaus. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor entertainment tijdens uw evenement.

Afhankelijk van het tijdstip en de duur van uw event heeft u de keuze uit een veelomvattend cateringaanbod. Ontdek hier meer.

Denk aan: zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften en feesten en partijen (verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, nieuwjaarsfeest).

De vloot van Koninklijke Spido

Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen, want zo kunnen wij u de service en het comfort bieden die uw event verdiend.

Meer over onze vloot

Duurzaam varen

Duurzaamheid staat bij Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo voldoen de schepen aan de internationale CCR2-norm.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak met onze afdeling events voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord.

Mis de boot niet