Meetings en Events

Meetings en Events

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Onze luxe schepen en gastvrije crew vormen de perfecte combinatie voor een full service event op het water.

Wilt u een event of feest organiseren?

U bent, op afspraak, altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en een bezichtiging van onze schepen.

Tijdens een event op één van onze schepen geniet u altijd van een wisselend decor. Wij nemen u mee langs de skyline van Rotterdam en varen door de meest innovatieve havens ter wereld. Het ene moment geniet u van het uitzicht op de Erasmusbrug of het Hulstkampgebouw en het andere moment varen we langs SS Rotterdam, de containers en de zeeschepen. Het uitzicht vanaf het water over Rotterdam en haar havens verveeld werkelijk nooit.

Koninklijke Spido organiseert vele vormen van events. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, relatie-events, vergaderingen, congressen maar ook aan bruiloften en jubilea. Ons eventteam, onder leiding van Leonie van Gorcum, denkt graag met u mee. Omdat we flexibel zijn in opstapplaatsen, vaarroutes en de inzet van onze schepen ontwikkelen zij voor u altijd een uniek programma dat tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd.

Tijdens uw event zorgen we er uiteraard graag voor dat uw gasten niets tekort komen. Onze eigen chefs staan klaar om de heerlijkste gerechten voor u te bereiden. Daarbij heeft u de keuze uit ons uitgebreide foodbook (op aanvraag) of culinair maatwerk. Omdat alles vers bereid wordt in onze eigen keukens aan boord kunnen onze chef-koks aan al uw culinaire wensen invulling geven. Van buffet tot een 7 gangen-diner, bij ons aan boord is het mogelijk!

Wij ontvangen u en uw gasten met een ervaren en toegewijde crew die maar één doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt en dat u met zijn allen onbezorgd terug kunt kijken op een geslaagd event.

Momenteel varen we met 6 luxe schepen die op het gebied van ambiance en comfort het allerbeste te bieden hebben. Afgelopen jaar is het luxueuze eventjacht "Prinses Amalia" als laatste toegevoegd aan onze vloot.

Wilt u meer weten?

Om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend gesprek kunt u mailen naar events@spido.nl of contact opnemen met onze eventafdeling onder telefoonnummers 010-275 99 73 / 010 - 275 99 89 /

06 - 23 414 583.

Op 27 januari mocht Koninklijke Spido tijdens het MEETINGS Business event, de derde prijs in ontvangst nemen in de verkiezing “Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019”. Deze prijs werd uitgereikt door Hans Kazan. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde. Er wordt iedere dag hard gewerkt bij Spido om al onze gasten een perfect verzorgd event te bieden en we zijn dan ook erg blij met deze blijk van waardering uit de markt.


Bekijk HIER onze event folder.

Evenementen

Spido Compleet

Spido Compleet

Vaarroute

Vaarroute

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De vloot

Ontdek de Prinses Amalia

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
8.00 meter
44.00 meter
250 personen
2019
20.00 km/h

Ontdek ook nog...

Catering mogelijkheden

Catering aan boord

Een spectaculair evenement aan boord...

Meetings & Events

Een overzicht van alle schepen

De Vloot

De leukste winkels!

Winkelen in Rotterdam

Vind hier uw antwoord

Meest gestelde vragen

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文