Contact
Meetings en Events

Meetings en Events

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Onze luxe schepen en gastvrije crew vormen de perfecte combinatie voor een full service event op het water.

Varende events zijn weer mogelijk!

Maak een onvergetelijke indruk met een varend event waarbij alles klopt
Als u een feest of event organiseert, wilt u dat uw gasten zich uitstekend vermaken en dat het hen aan niets ontbreekt. Dan bent u bij Koninklijke Spido aan het juiste adres. Alle voorzieningen zijn gericht op een geslaagde bijeenkomst. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten en al uw aandacht kunt besteden aan uw gasten. Alles klopt tot in detail: van het comfort en de veiligheid van de schepen tot het hoogstaande culinaire niveau van de gerechten en van de uitgebreide faciliteiten tot de gastvrije bediening.

Al meer dan honderd jaar welkom aan boord
Koninklijke Spido bestaat ruim honderd jaar. Met onze vloot van zes luxe en gevarieerde schepen hebben we altijd een passende oplossing voorhanden. Ongeacht de aard en duur van het event, het aantal deelnemers, de gewenste vaarroute en de sfeer die u wilt creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, (netwerk)borrel, verjaardagsfeest, presentatie, congres, lezing, meeting, (business)lunch of diner. Ook de muziek en ander entertainment kunnen we voor u verzorgen.

Rotterdam en de haven vervelen nooit
Een varende locatie zorgt voor een extra dimensie: het altijd wisselende decor. En wat voor decor! Wij nemen u mee langs de skyline van Rotterdam en laten de bruisende, innovatieve haven van binnenuit zien. Het ene moment geniet u van het uitzicht op de Erasmusbrug of het Hulstkampgebouw en het andere moment varen we langs het ss Rotterdam, de containerterminals en de grootste zeeschepen. Het uitzicht vanaf het water verveelt hier nooit.

Kies zelf uw vaarroute en opstapplaats
Voor uw event kunt u bij Spido zelf uw vaarroute kiezen en dus ook hoe lang de vaartocht duurt. Een logistiek en organisatorisch voordeel is dat u en uw gasten overal aan boord kunnen gaan, zolang onze schepen er maar kunnen afmeren. En die flexibiliteit is er na afloop van de bijeenkomst of feest weer.

Van borrelarrangement tot 10-gangendiner
Ook op culinair vlak mag u het beste verwachten. Alles wordt aan boord vers bereid. Onze eigen chefs toveren in de professionele keuken de heerlijkste en prachtigste gerechten op tafel. U kiest, en dat is met zoveel lekkers niet gemakkelijk…

In 2020 is het complete foodbook vernieuwd. De chefs combineren de Aziatische keuken met de Franse, aangevuld met invloeden uit de Italiaanse en Peruaanse keuken Daarmee is het hoogste culinaire niveau bereikt. Dat is merkbaar van het borrelassortiment tot en met de meest luxe en uitgebreide diners (tot tien gangen).

Duurzaam varen
Duurzaamheid staat bij Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo zijn in 2018-2020 bij een omvangrijk investeringsprogramma alle schepen voorzien van nieuwe motoren en generatoren, die voldoen aan de internationale CCR2-norm.

Ons vlaggenschip, de in 2019 in de vaart gekomen Prinses Amalia, is bovendien al voorbereid op uitlaatgassennabehandeling. Daarnaast hebben we op ons ponton walstroom geïnstalleerd, zodat het schip afgemeerd volledig op groene elektriciteit kan draaien. Het casco van de Prinses Amalia is zo ontworpen dat het brandstofverbruik aanzienlijk lager is dan van soortgelijke schepen. De ecostand en verbruiksmeters helpen bijvoorbeeld bij het efficiënt varen. De warmte van het koelwater van de generatoren wordt gebruikt voor het verwarmen van het schip. Verder is het schip uitgerust met zonnepanelen en zuinige ledverlichting.

Kom vrijblijvend langs!
Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Maak gerust een afspraak met onze event-afdeling voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord. We denken graag met u mee ook in deze tijd.

Mail naar events@spido.nl of bel (010) 275 99 73, (010) 275 99 89.

Coronamaatregelen
Eindelijk, de trossen mogen weer los en is er groen licht voor het organiseren van full service events op onze schepen.

Belt u gerust met onze eventafdeling voor meer informatie over de mogelijkheden. Zij zijn goed geïnformeerd en kunnen u precies vertellen wat wel en wat niet mogelijk is op dit moment en in de nabije toekomst. Voor alle events geldt dat we de richtlijnen van het RIVM blijven volgen. Daarom vragen we u tijdig te reserveren, doen we een gezondheidscheck en registreren we onze bezoekers.

Bekijk HIER onze event folder.

Evenementen

Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

Bruiloften

Feesten en Partijen

Feesten en Partijen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

3e prijs - Beste eventlocatie van Nederland 2019

3e prijs - Beste eventlocatie van Nederland 2019

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De vloot

Ontdek de Henry Hudson

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
7.00 meter
36.00 meter
120 personen
2006
17.00 km/h

Ontdek ook nog...

Catering mogelijkheden

Catering aan boord

Een spectaculair evenement aan boord...

Meetings & Events

Een overzicht van alle schepen

De Vloot

De leukste winkels!

Winkelen in Rotterdam

Vind hier uw antwoord

Meest gestelde vragen

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文