Eten & Drinken

Culinaire suggesties

"Een culinaire ervaring op het water"

Drankenkaart

Koffie / Thee
€ 2,40
Cappuccino / Warme chocolademelk
€ 2,60
Pepsi / Pepsi Light / Sisi / 7up / Lipton Ice Tea / Cassis
€ 2,40
Fristi / Chocomel
€ 2,40
Tonic / Bitter lemon / Rivella
€ 2,50
Appelsap / Jus d'orange / Tomatensap
€ 2,60
Heineken Small
€ 2,60
Heineken Medium
€ 3,50
Heineken Large
€ 5,00
Flesje wijn 25cl: wit / rood / rosé
€ 5,00
€ 24,00 per fles
Alcoholvrij Bier (Amstel 0,0%)
€ 3,20
Radler
€ 3,20
Affligem Blond
€ 3,60
Wieckse Witte
€ 3,30
IPA Brand Bier
€ 3,60
Desperados
€ 4,00
Binnenlands gedistilleerde dranken, vanaf
€ 2,90
(o.a. Jenever, Vieux etc.)
Buitenlands gedistilleerde dranken, vanaf
€ 4,20
(o.a. Rum, Wodka, Whiskey, Gin etc.)
Aperitief, vanaf
€ 3,00
(o.a. Advocaat, Port, Sherry, Vermouth etc.)
Likeuren, vanaf
€ 4,20
(o.a. Baileys, Licor 43, Amaretto, Grand Marnier etc.)

Snacks

Mars
€ 1,10
Chips (diverse smaken)
€ 1,10
Muffins (vanille of chocolade)
€ 1,50
Stroopwafels (2 stuks p. verpakking)
€ 1,50
Pinda's
€ 1,60
Appelgebak
€ 2,80
Broodje Kaas / Broodje Ham
€ 2,20
Broodje Unox Worst
€ 3,70
Broodje Bal
€ 3,20
Ola ijsjes*, vanaf
€ 1,00
(*alleen in het zomerseizoen)

Lunchtas

Lunchtas:
- Wit broodje met jong belegen kaas
- Bruin broodje met eiersalade en kipfilet
- Jus d'orange
- Candybar
- Stuk fruit
- Muffin
- Spido presentje

*Lunchtassen dienen vooraf gereserveerd te worden.
€ 11,50

Dagtocht Tweede Maasvlakte

1x koffie/thee en appelgebak
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Willemstad

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Slot Loevestein

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Zeven Rivieren en Deltawerken

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Woudrichem

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

New Years Eve Cruise

Welkomstcocktail
Zoutjes en nootjes
Oliebollen en appelbeignets
Diverse warme en koude hapjes

Amuses

Bonbon van gerookte zalm gevuld met een zalmmousse en zalmeitjes
€ 4,15
Kastanjechampignon gevuld met ratatouille en mozzarella
€ 2,75
Seashell mossel met een pikante tomatensalsa
€ 2,45
Kebab van gamba's geserveerd met een limoen mayonaise
€ 4,75
Kleintje carpaccio met verse Parmezaan en balsamico glaze
€ 3,50
Oesters
dagprijs
Hollandse Nieuwe
dagprijs
Mini cocktail van Hollandse garnalen met appel en een curry mayonaise
dagprijs
Spiesje van brie, ananas en cherry tomaat
€ 2,75
Rolletje van beenham met bieslookcrème
€ 3,50
Scampi met chilisaus pamko gefrituurd (tempura beslag met grof broodkruim)
€ 3,75
Mini pasteitje van champignons
€ 3,50
Rosbief roosje met mierikswortel
€ 3,00
Geitenkaasje met honing truffel
€ 3,50
Heilbot met wakame en mascarpone
€ 4,50

Hollandse Amuses:

€ 9,50
Oude kaas met mosterd

Gehaktballetjes in een donker biersaus

Minifriet

Bitterbal

Gepaneerde kippenhaasjes

Stukje ossenworst met gesnipperde ui

Mediterraanse amuses:

€ 9,50
Olijven en peppasweets

Gebakken gamba's

Kleine salade caprese

Diverse kleine salami's

Geitenkaas met honing en truffel

Oriëntaalse amuses:

€ 9,50
Gemarineerde Thaise mini satés

Pangsit

Sushi

Spekkoek

Dim Sum

Japanse zoutjes

Bittergarnituur

Bittergarnituur Willemsplein p.p.

€ 6,00
Assortiment van gefrituurde hapjes (5 stuks)

Bittergarnituur Wilhelminaplein p.p.

€ 7,50
Assortiment van gefrituurde hapjes (5 stuks)

Zoutjes en nootjes

Lunches

Lunchbuffet Classic p.p.

€ 15,75
2x koffie/thee

1x paprikasoep met clotted cream

Witte en bruine bolletjes

Gesneden bruin brood

Krentenbollen

Diverse soorten handfruit

Zoet beleg

Roomboter en Margarine

3 soorten vleeswaren

2 soorten kaas

Rauwkostsalade van het seizoen

Warme snack

Lunchbuffet De Luxe p.p.

€ 22,50
Onbeperkt koffie, thee en jus d'orange.

Kervel-roomsoep met uitgebakken spekjes

Witte en bruine bolletjes

Croissants

Krentenbollen

Gesneden bruin brood

Diverse soorten handfruit

Zoet beleg

Roomboter en Margarine

Gerookte zalm en gerookte heilbot

3 soorten luxe vleeswaren

3 soorten kaas

Huisgemaakte zalmsalade

Salade du Chef

Warme snack

Meeting lunch p.p.

€ 25,75
Cappuccino van kreeft met vanille room

Diverse soorten brood belegd met o.a.:
- Gerookte zalm met rode uicrème
- Carpaccio met Pecorino
- Ossenworst met gesnipperde ui
- Old Rotterdam met mosterd en tuinkers
- Hollandse garnalen met een cocktailsaus
- Beenham met honing
- Rosbief met een zoete crème

Fruitsalade

Gehaktballetjes in satésaus

Gamba's met een pittige tomatensaus

Business Lunch p.p.

€ 28,50
Romige kerriesoep met gerookte zalmreepjes

Salade met Livar ham

Spinata romana (salamisoort) met een garnituur van gesnipperde uien en cornichons

Rauwkostsalade aangemaakt met een dressing

Kalfsfricandeau met rucola en een mosterddressing

Duet van gerookte makreel en Hollandse garnalen

Kaasplateau van 2 Hollandse kaassoorten

Rosbief met een rode wijnsaus

Vegetarisch pastagerecht

Broodjes assortiment

Muffins

Diverse soorten jam

Zoet brood

Diverse soorten fruit

Roomboter en margarine

Diners

Voorgerechten

Carpaccio van Waards rund met Pecorino, truffelmayonaise en rucola
€ 10,50
Koude gambasalade met vanille dressing en frisse sla
€ 13,50
Kaassalade met rode appel en een mosterd dille dressing
€ 9,50
Tartaartje van tonijn met een wasabi crème
€ 12,50
Gerecht van het seizoen
dagprijs

Tussengerechten

Gebakken zeebaars op een bedje van inktvis pasta met een citroenboter
€ 9,50
Speenvarkenmedaillon met rozemarijnsaus
€ 9,50
Kleine kalkoen tournedos met truffelpasta en olijfolie
€ 8,50
Kleine vegetarische quiche met een pomodorosaus
€ 7,50
Gerecht van het seizoen
dagprijs

Soepen

Bloemkoolsoep met truffelolie
€ 3,50
Parelhoender bouillon met courgettes en gerookte kip
€ 3,50
Kreeftensoep met een vanilleroom
€ 5,50

Hoofdgerechten Vlees

Gebakken kalfsoester met een lichte morille saus
€ 21,50
Runderentrecôte geserveerd met een tomaten-basilicumsaus
€ 18,50
In rode port gepocheerde ossenhaas met gebakken grot champignons
€ 19,50
Gegrilde kalfskoteletten met kruidenboter
€ 19,50
Gerecht van het seizoen
dagprijs

Hoofdgerechten Vis

Gebakken zeeduivel op een bedje van spinazie met een Noilly Pratsaus
€ 18,50
Gepocheerde kabeljauw met fijne groenten en een kreeftensaus
€ 19,50
Duet van zalm en gamba's met een koriandersaus
€ 20,50
Gebakken Victoriabaars geserveerd met een limoensaus
€ 18,50
Gerecht van het seizoen
dagprijs

Desserts

Dessert du chef
€ 7,50
Ton sur ton van chocolade (mousse, bavarois, ijs)
€ 7,50
Fruitsalade met vanille ijs en slagroom
€ 7,50
Grand dessert op bord
€ 7,50
Gerecht van het seizoen
€ 7,50

Walking Dinner

Rundercarpaccio met truffeldressing en Parmezaanse kaas
€ 4,50
Carpaccio van tonijn met limoen en olijfolie
€ 4,50
Loempia van koningskrab en wasabi soya
€ 4,75
Salade Caprese
€ 4,75
Vitello Tonnato
€ 2,75
Bloemkool truffel crème soep
€ 2,75
Cappuccino van kreeft en vanilleschuim
€ 2,75
Parelhoenbouillon met groentegarnituur
€ 2,75
Saffraansoep met coquille
€ 3,75
Pasta Parmezaan met tomaat en courgette
€ 2,75
Taartje van kreeft
€ 4,50
Kalfshaas medaillon met rucola puree
€ 5,25
Marokkaanse lamskoteletten
€ 7,50
Trio van saté (kip / rund / varken)
€ 5,50
Stamppotje van het seizoen met garnituur
€ 4,75
Zeebaarsfilet onder een kruidenkorst gegratineerd
€ 3,50
Gefrituurde brie op fijne groenten
€ 4,50

Buffetten warm/koud

Buffet de Hef p.p.

€ 29,95
Koud:
- Huisgemaakte vissalade van diverse gerookte vissoorten, krieltjes, bosui, rode paprika & mayonaise
- Gerookte hamsoorten met gevulde dadels
- Gerookte zalm met gesnipperde ui, gesneden ei en gehakte peterselie
- Witlof en roodlof salade met Pecorino kaas, gedroogde tomaat en tuinkers
- Komkommersalade, tomatensalade met gemarineerde ananas


Warm:
- Aardappelschotel
- Rijst met roergebakken groenten
- Verse groenteschotel van het seizoen
- Kalkoenreepjes met een mosterdsaus
- Zalm met een romige citroensaus

Buffet Yangtze Haven p.p.

€ 34,50
Soto ajam (Pikante kippenbouillon met reepjes kip en omelette en groenten)
Telor Koening (Eieren in een kruidige kerriesaus)
Sambal Goreng Boontjes(Pikante Indonesische boontjes)
Ajam Sateh (Traditioneel gerecht van kip en pindasaus)
Babi ketjap (Varkensvlees reepjes in een ketjapsaus)
Foe Yong Hai (Omelet in een zoete tomatensaus)
Daging Rending (Gesmoord rundvlees in een kokossaus)
Ikan Asem Manis (Pangasiusfilet in een zoet zure saus)
Balletje Ketjap (Gehaktballetjes in ketjapsaus)
Tjap Tjoi (Groentemix)
Nasi Goreng
Bami Goreng
Witte Rijst
Atjar Tjampoer (Zoetzuur gemarineerde koolsoorten)
Seroendeng (Gebakken kokos met pinda's)
Gebakken uitjes
Kroepoek
Emping (Gefrituurde crunchy boomwortel, heerlijk om weg te knabbelen)
Sambal

Buffet Erasmusbrug p.p.

€ 38,50
Koud:
- Koolsalade met bosui en serranoham
- Salade van kalkoen, rode ui, peterselie en mango
- Tomatensalade met een pestodressing en mozzarella
- Aspergesalade met enkele groene kruiden en yoghurtmayonaise
- Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
- Gerookte zalm, Noorse garnalen, gemarineerde gamba's
- Salade du chef


Warm:
- Gebakken zeebaars met een lichte sojasaus
- Kalkoentournedos met gekonfijte champignons en een jus de veau
- Kalfsoester met een knoflooksaus
- Aardappelschotel
- Kaastortellini met romige kruidensaus
- Groenteschotel vers van het land

Maasvlakte Buffet p.p.

€ 39,50
Koud:
- Pasta salade met Spinazie, Rode Ui, en een Knoflooksaus
- Graved Laxs met een Mosterdmayonaise
- Salade van Tonijn, Rode Ui, Olijven, Peterselie
- Frisse Mozzarella salade met groene Pesto, Pommodoro Tomaat en Pijnboompitjes
- Bunde Fleisch met Cornichon (kleine Augurkjes)


Warm:
- Varkenslende aan het buffet gesneden met een Mosterd saus
- Gebakken Zeeduivel met een saus van Gerookte Ham
- Kippendijen met een Peterseliesaus
- Paella met Kip, Chorizo en Olijven
- Hoekse waard Aardappel in de schil met Rode uien, Zeezout en Tijm
- Groenteschotel vers van land

Buffet Skyline p.p.

€ 51,50
Koud:
- Rucolasalade met truffelolie en Parmezaan
- Eendenham met rucola, pijnboompitjes en een frambozendressing
- Salade met Waards rund en een abrikozen-mosterd dressing
- Rilette van zalm met een garnituur van citroen en wakame
- Gambasalade met rode puntpaprika, bieslook en een chilidressing
- Coppa spinata salami, olijven en pesto
- Salade de Chef


Warm:
- Gebakken Griet met een grove mosterdsaus
- Gebraden Livar lende en een dragonjus
- Kalfshaas met mozzarella saus overgoten
- Verse groenteschotel, vers van het land
- Rozemarijn wedges
- Pasta met truffel, kervel, zongedroogde tomaat en olijfolie

Buffet de Rotterdam p.p.

€ 65,00
Cappuccino van kreeft

Koud:
- Verse oesters
- Salade van King crab met een limoen-chili mayonaise
- Salade van Romaine sla, uiendressing, quorn, tomatentapenade
- Carpaccio van Waards rund met pecorino
- Pata Negra ham met garnituren
- Gerookte eendenborst met een compote van rood fruit
- Huisgemaakte salade van het seizoen
- Diverse broodsoorten en tapenades

Warm:
- Ossenhaas met een Bordelaise saus
- Gebakken Tarbot met een citroen-kervel saus
- Verse groenteschotel, vers van het land
- Hollandse kriel in de schil gebakken met spek, ui en knoflook
- Saffraanpasta met spinazie, sesam en kastanjechampignons

Grand dessert buffet

Captains Dinner p.p.

€ 19,50
Stokbrood met kruidenboter
Rauwkostsalade met dressing
Piccalily
Appelcompote
Augurken
Kapucijners
Gebakken uien
Gekookte eieren
Uitgebakken spekjes
Speklappen
Karbonade
Aardappelpuree

Buffetten in stands

Stands Classic p.p.

€ 34,50
Indisch:
- Nasi
- Bami
- Kipsaté
- Kerrie Ei
- Babi Pangang
- Gehaktballetjes in - ketjapsaus
- Kroepoek
- Emping
- Sambal
- Spekkoek


Vis en salade:
- Zalmsalade
- Rauwkostsalade en dressings
- Variatie van de chef
- Salade Niçoise met tomaat en ei
- Pastasalade met Italiaanse heerlijkheden
- Olijven
- Peppasweets
- Grillgroenten
- Gemarineerd zeefruit


Hollands:
-Aan het buffet gesneden beenham
-Kibbeling met Ravigottesaus
-Gehaktballetjes in roomboterjus
-Fruitsalade
-Witlofsalade met bieslook, spekjes en appel
-Oude kaas
-Diverse broodsoorten
- Kruidenboter

Stands de Luxe p.p.

€ 34,50
Indisch:
- Nasi
- Bami
- Kipsaté
- Kerrie Ei
- Babi Pangang
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Kroepoek
- Emping
- Sambal
- Spekkoek


Vis en salade :
- Tonijnsalade
- Chaud froid van zalm
- Gerookte luxe vispalet
- Eiersalade met rookvlees van het Waards rund
- Salades du Chef
- Rauwkostsalade met dressing (diverse groentestengels)
- Vegetarische pastasalade
- Salade Caprese


Tapas:
- Schaal van verscheidene Lomo's
- Gandaham met barbecue olijven
- Tortilla met Mexicaans gehakt en een salsa dip
- Calamaris met limoen en dille
- Mediterraanse garnalen
- Pinchos morunos (varkensvlees)
- Diverse broodsoorte

Na amuses (4 specialiteiten van de Chef)

Stands Exclusief p.p.

€ 56,60
Indisch:
- Nasi
- Bami
- Kipsaté
- Kerrie Ei
- Babi Pangang
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Kroepoek
- Emping
- Sambal
- Spekkoek


Vlees en vis:
- Verse oesters
- Tartaar van rauwe zalm met sjalotten
- Hollandse garnalen en kreeftenstaartjes met een duizend eilanden dressing
- Salade Caprese
- Verse pastasalade met parmaham
- Terrine van luxe vissoorten
- Salade du chef


Tapas:
- Schaal met verscheidene Lomo's
- Serranoham met barbecue olijven
- Varkensribbetjes
- Calamaris met limoen en dille
- Hollandse garnalen
- Diverse kaassoorten
- Pittige mediterraanse gamba's
- Diverse broodsoorten


Dessert:
- Crème Brûlée
- Chocolademousse
- Bonbons
- Longueurs
- Apfelstrudel
- Diverse ijssoorten en fruitsalade

Desserts

Grand Dessert Buffet p.p.

€ 12,50
Diverse taarten

Verse fruitsalade

Chocolademousse

Verschillende soorten bavarois van het seizoen

Maasvlakte Dessert Buffet p.p

€ 12,50
Chocoladetaart

Kaasvariatie

Tiramisu

Cakejes en koekjes

Bavarois van het seizoen

Verse fruitsalade

IJstaart

Yoghurt met honing

Kaas Buffet p.p.

€ 15,50
Reijpenaer VSOP (Hollandse oude kaas, 2 jaar gerijpt)

Friesche nagel kanter (stevige kaas met kruidnagel en kummel)

Blue Stilton (Engelse blauwader kaas)

Bowland (Engelse "nieuwe kaas" met appel en rozijnen, ingelegd in kaneel)

Cahills Porter (Engelse kaas, geïmpregneerd met port)

Roquefort (Franse zachte blauw schimmel)

Kernhem (zachte jonge kaas)

Zachte geitenkaas, geparfumeerd met honing

Diverse broodsoorten, groente batonettes, tutti frutti en grove mosterd

Wijnkaart

Huiswijnen

2012 Valmont Blanc Fruité
- Herkomst: Vin de Pays d´Oc, Domaine Paul Mas
€ 22,50
2012 Valmont Rouge Fruité
- Herkomst: Vin de Pays d´Oc, Domaine Paul Mas
€ 22,50
2012 Valmont Rosé Fruité
- Herkomst: Vin de Pays d´Oc, Domaine Paul Mas
€ 22,50

Witte Wijnen

2013 Chardonnay Domaine Galétis
- Herkomst: Vin de Pays de la Cité de Carcasonne
€ 24,50
2011 Grand Ardèche, Chardonnay
- Herkomst: Maison Louis Latour
€ 28,50
2012 Menetou Salon
- Herkomst: Loire, Domaine Chavet
€ 32,50
2011 Pinot Gris Réserve
- Herkomst: Elzas, Cave Hunawihr
€ 26,50
2012 Chablis
- Herkomst: Bourgogne, Domaine Dauvissat
€ 39,50
2012 Chardonnay de l'Ardeche
- Herkomst: Maison Louis Latour
€ 25,50
2012 Sancerre
- Herkomst: Loire, Domaine Crochet
€ 44,50

Rode Wijnen

2011 Pinot Noir
- Herkomst: Maison Louis Latour
€ 32,50
2011 Côtes du Rhône Villages Les Becs Fins
- Herkomst: Tardieu-Laurent
€ 32,50
2010 Château Plaisance
- Herkomst: Montagne Saint-Emillion
€ 39,50
2011 Cabernet Sauvignon Domaine Galétis
- Herkomst: Vin de Pays de la Cité de Carcasonne
€ 24,50
2010 Château Moulin a Vent
- Herkomst: Lalande de Pomerol
€ 41,50

Rosé Wijnen

2012 Rosé de Merlot Domaine Galétis
- Herkomst: Vin de Pays de la Cité de Carcasonne
€ 24,50

Mousserende Wijnen

Charmeroy Brut, Methode Traditionel
€ 30,50
Prosecco Spumante
€ 37,50
Champagne brut,
Besserat de Bellefon
- Herkomst: Cuvée des Moines
€ 69,50
Deze keuze is met veel zorg en toewijding geschied. Mocht u echter hierin toch niet de wijn van uw smaak terugvinden, dan vernemen wij graag uw wensen.

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief