Eten & Drinken

Culinaire suggesties

"Een culinaire ervaring op het water"

Drankenkaart

Koffie / Thee
€ 2,50
Cappuccino / Warme chocolademelk
€ 2,70
Pepsi / Pepsi Light / Sisi / 7up / Lipton Ice Tea / Cassis
€ 2,50
Fristi / Chocomel
€ 2,50
Tonic / Bitter lemon / Rivella
€ 2,50
Appelsap / Tomatensap
€ 2,60
Jus d'orange
€ 2,70
Heineken Small
€ 2,70
Heineken Medium
€ 3,70
Heineken Large
€ 5,20
Flesje wijn 25cl: wit / rood / rosé
€ 5,50
€ 26,00 per fles
Alcoholvrij Bier (Amstel 0,0%)
€ 3,20
Radler
€ 3,20
Affligem Blond
€ 3,60
Wieckse Witte
€ 3,30
IPA Brand Bier
€ 3,60
Desperados
€ 4,00
Binnenlands gedistilleerde dranken, vanaf
€ 2,90
(o.a. Jenever, Vieux etc.)
Buitenlands gedistilleerde dranken, vanaf
€ 4,20
(o.a. Rum, Wodka, Whiskey, Gin etc.)
Aperitief, vanaf
€ 3,00
(o.a. Advocaat, Port, Sherry, Vermouth etc.)
Likeuren, vanaf
€ 4,20
(o.a. Baileys, Licor 43, Amaretto, Grand Marnier etc.)

Snacks

Mars
€ 1,20
Chips (diverse smaken)
€ 1,20
Muffins (vanille of chocolade)
€ 1,50
Stroopwafels (2 stuks p. verpakking)
€ 1,50
Pinda's
€ 1,70
Appelgebak
€ 2,90
Broodje Kaas / Broodje Ham
€ 2,20
Broodje Unox Worst
€ 3,50
Broodje Bal
€ 3,50
Ola ijsjes*, vanaf
€ 1,00
(*alleen in het zomerseizoen)

Lunchtas (Minimaal 1 week van te voren bestellen)

Lunchtas:
- Wit broodje met jong belegen kaas
- Bruin broodje met eiersalade en kipfilet
- Jus d'orange
- Candybar
- Stuk fruit
- Muffin
- Spido presentje

- Lunchtassen dienen vooraf gereserveerd te worden.

- Lunchtassen kunnen vanaf 15 personen gereserveerd worden.
€ 12,50

Dagtocht Tweede Maasvlakte

1x koffie/thee en appelgebak
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Willemstad

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Woudrichem

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Zeven Rivieren en Deltawerken

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Schoonhoven

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Tien Gemeten

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten)
Dessert van de dag

Dagtocht Land van Heusden en Altena

1x koffie/thee en appelgebak
Soep van de dag
Koud en warm lunchbuffet
- (incl. vegetarische-, vlees- en visgerechten
Dessert van de dag

New Years Eve Cruise

Welkomstcocktail
Zoutjes en nootjes
Oliebollen en appelbeignets
Diverse warme en koude hapjes

Drankenkaart

Koffie/thee

Per kopje
€ 2,50
Cappuccino
€ 2,70

Diversen

Appeltaart
€ 2,90
Gesorteerd gebak
€ 3,50
Cake (ambachtelijk)
€ 1,95
Bonbons
€ 1,75
Finger petit four
€ 2,25
Petit four (cakemodel)
€ 2,75
Petit four met logo (cakemodel)
€ 3,75
Selectie mini muffins (2 p.p.)
€ 1,95
Zoutjes/Nootjes
€ 2,50
Gesorteerde koekjes
€ 2,25

Frisdranken

Cola, seven up, sinas
€ 2,50
Cassis, bitter lemon, tonic (flesje)
€ 2,50

Vruchtensappen

Per glas, vanaf
€ 2,60

San Pellegrino

Per fles
€ 6,70

Bier

Bier (tap)
€ 2,70
Bier malt (fles)
€ 3,20

Aperitief

Advocaat met slagroom
€ 3,30
Port, Sherry, Vermouth
€ 3,20
Tio Pepe
€ 3,30
Kirr Maison
€ 5,00
Kirr Royal
€ 7,00

Gedistilleerd

Jenever
€ 3,00
Vieux, Beerenburg
€ 3,00
Jägermeister
€ 3,30

Buitenlands gedistilleerd

Ballantine's, Wodka, Bacardi, Gin
€ 4,30

Buitenlandse likeuren

Drambuie, Amaretto, Tia Maria, Baileys
€ 4,30
Grand Marnier, Cointreau
€ 4,30

Welkomstcocktail Spido

per glas
€ 4,50

Huiswijn per fles

Wit/Rood/Rosé
€ 26,00

Bittergarnituren en amuse plateaus

Hollandse Amuses:

€ 10,50
Old Rotterdam met mosterd

Gehaktballetjes in een jus

Minifriet

Bourgondische bitterbal

Mini kipsaté

Warme geitenkaas met spek omwikkeld

Mediteraanse amuses:

€ 10,50
Olijven en peppasweets

Gambaspiesje

Grisinni met rauwe ham

Diverse kleine salami's

Rolletje van tramezzini brood met een vulling van tomatentapenade

Oriëntaalse amuses:

€ 10,50
Pangsit

Sushi

Spekkoek

Dim Sum

Japanse zoutjes

Bittergarnituur Willemsplein per persoon

€ 6,50
Assortiment van gefrituurde hapjes (5 per persoon)

Zoutjes en nootjes per persoon

€ 2,50

Bittergarnituur Wilhelminaplein per persoon

€ 8,00
Assortiment van gefrituurde hapjes (5 per persoon)
Zoutjes en nootjes

Lunches

Lunch Classic

€ 16,25
Spinaziesoep met crème fraîche

Witte en bruine bolletjes

Gesneden bruin brood

Krentenbollen

Zoet beleg

Roomboter en margarine

3 soorten vleeswaren

2 kaassoorten

Rauwkostsalade van het seizoen

Hollandse kroket

Fruitsalade

2x koffie of thee

Lunch de Luxe

€ 24,50
Seizoensgebonden soep

Mini witte en bruine bolletjes

Croissants

Krentenbollen

Gesneden bruin brood

Zoet beleg

Roomboter en Margarine

Gerookte zalm met garnituren

3 soorten luxe vleeswaren

3 kaassoorten

Salade met rucola, pasta, pesto en pijnboompitjes

Salade du Chef

Pasteitje gevuld met kip salpicon

Fruitsalade

Vruchtenkwark

Onbeperkt koffie, thee en jus d'orange


Meeting lunch

€ 26,75
Romige vissoep met tomaten-room topping

Diverse soorten brood belegd met o.a. Kruidenkaas en gerookte zalm
Pastrami met koolsalade
Scharrelei salade
Old Rotterdam met tuinkers
Garnalen met cocktailsaus
Beenham met honingmayonaise
Fruitsalade

Warm:
Falafelballetjes met tomatensaus
Gamba's met een knoflook-dilledressing

Buffetten warm/koud

Buffet Europa

€ 30,75
Huisgemaakte aardappelsalade

Rauwe ham met dadels

Gerookte zalm en gemarineerde zalm

3 kleuren bonensalade met spekjes en een French dressing

Komkommer- en tomatensalade met parelcouscous

Aardappelschotel
Pasta met groenten-tomatensaus
Verse groenteschotel
Runderstoof met donker bier
Zalm met wasabi- sojasaus

Buffet Tweede Maasvlakte

€ 39,75
Pastasalade met mozzarella en knoflooksaus
Gerookte zalm met rode bieten en dillecrème
Salade van eendenborst, rode ui en peterselie
Frisse salade van pomodori tomaten, pijnboompitten en dilledressing
Ganda ham met een ananas chutney

Runderlende aan het buffet gesneden
Gebakken botervis met dragonsaus
Kippendijen in een groene kruidensaus
Jambalaya
Aardappel in schil met rode uien, zeezout en tijm
Groenteschotel


Buffet Erasmusbrug

€ 38,25
Koolsalade met bosui en serranoham
Salade van pulled chicken en mango chutney
Tomatensalade met mozzarella en een pestodressing
Groene aspergesalade met yoghurtmayonaise en groene kruiden
Verschillende soorten worst
Salade van diverse soorten garnalen met dille-mayonaise
Salade du chef



Zeeduivel met een sojasaus
Parelhoen met champignons en knoflook-rozemarijnsaus
Lamsfilet met knoflook-tijmsaus
Aardappelschotel
Tortellini met een romige kruidensaus
Groenteschotel


Grand dessert buffet

€ 13,50
Chocoladetaart
Kaas variatie
Tiramisu
Verschillende macarons
Bavaroise van het seizoen
Verse fruitsalade
Ijsdessert
Yoghurt met honing

Buffet Ambassadeur

€ 56,50
Watermeloen met mozzarella en aceto balsamico
Koud gebraad van rosbief met een rode paprikachutney
Terrine van gevogelte met abrikozen-mosterddressing
Rilette van zalm met garnituur van citroen en wakame
Mosselsalade met rode puntpaprika, bieslook en kerveldressing
Pastrami met een frisse koolsalade
Salade du chef

Bouillabaisse met een kreeftensaus
Varkenshaasmedaillon met een citrussaus
lamskebabspiesje met een yoghurt-komkommersaus
Verse groenteschotel
Rozemarijn wedges
Gnocchi met een groene kruidensaus

Grand dessert buffet



Captains Diner

€ 21,50
Stokbrood met kruidenboter
Rauwkostsalade met dressing
Piccalilly
Appelcompote
Augurken


Kapucijners
Gebakken uien
Gekookte eieren
Uitgebakken spekjes
Speklappen
Gehaktbrood met ei
Stamppot van het seizoen
Aardappelpuree

Buffet Singapore

€ 34,50
Komkommersalade met een sesamdressing

Telor koening
Eieren in kruidige kerriesaus

Sambal goreng boontjes
Pikante Indonesische boontjes

Ajam sateh
Traditioneel gerecht van kip en pindasaus

Babi ketjap
Varkensvleesreepjes in een ketjapsaus

Daging rendang
Gesmoord rundvlees in kokossaus

Ikan asem manis
Grote garnalen in een zoetzure saus

Balletje ketjap
Gehaktballetjes in hoisinsaus

Tjap tjoy
Groentenmix


Nasi goreng
Bami goreng

Bijgerechten:
Atjar tjampoer
Zoetzure gemarineerde koolsoorten
Seroendeng
Gebakken kokos met pinda's
Gebakken uitjes
Kroepoek
Emping
Sambal

Buffet in stands (minimaal 3 stands)

Indische stand

€ 13,50
Nasi
Bami
Kipsaté
Kerrie ei
Babi pangang
Garnalen in zoetzure saus
Kroepoek, emping, spekkoek en sambal

Vis stand

€ 14,50
Zalmsalade
Verse oesters
Salade van rivierkreeftstaartjes en Noorse garnalen met een cocktailsaus
Salade nicoise met tomaat en ei
Stokbrood met kruidenboter

Warm buffet:
Kibbeling met ravigottesaus

Hollandse stand

€ 13,50
Beenham met een honing-mosterdsaus
Haringsalade
Rauwkostsalade met een tomatendressing

Warm buffet:
Gehaktballetjes in roomboterjus
Stamppot van het seizoen
Brood met kruidenboter

Tapas stand

€ 12,50
Diverse lomo's, olijven en peppasweet
Ganda ham
Aardappelgerecht

Warm buffet:
Kofte (gehaktballetjes)
Pinchos morunos (kruidig vleesspiesje)
Calamaris met een citroen-dilledressing

Italiaanse stand

€ 14,50
Coppa di Parma
Pastasalade
Caprese spiesje

Warm buffet:
Tortellini met een Provençaalse tomatensaus
Pollo met truffelroom
Gamba's met een pestodressing
Focaccia met olijfolie en grof zeezout

Salade stand

€ 12,50
Eiersalade met Waards rookvlees
Huisgemaakte aardappelsalade
Vegetarische pastasalade
Pulled pork salade
Bonensalade met een groene kruidendressing
Stokbrood met kruidenboter

Kaas stand

€ 10,50
1 Franse kaassoort
1 Hollandse kaassoort
1 Italiaanse kaassoort
1 Engelse kaassoort
Rode port
Crudite's, crackers en stokbrood

Dessert stand

€ 11,50
Crème brulée
2 soorten bavaroise van het seizoen
Frisse smoothie
ijsdessert
Warme chocolademuffin
Fruitsalade

Menu's (door de gast zelf samen te stellen)

Voorgerechten

Carpaccio van Waards rund met pecorino, truffelmayonaise en rucola sla
€ 12,50
Koude gambasalade met vanilledressing en frisse sla
€ 13,50
Kaassalade met rode appel en een mosterd-dilledressing
€ 9,50
Tartaartje van tonijn met wasabicreme
€ 12,50
Gerecht van het seizoen

dagprijs

Tussengerecht

Gebakken zeebaars met citroenboter op een bedje van inktvispasta
€ 10,50
Speenvarkenmedaillon met rozemarijnsaus
€ 10,50
Kleine kalkoentournedos met truffelpasta en olijfolie
€ 9,50
Kleine vegetarische quiche met een pomodorisaus
€ 8,50
Gerecht van het seizoen

dagprijs

Soepen

€ 4,50
Bloemkoolsoep met truffelolie
Parelhoenbouillon met courgettes en gerookte kip
Kreeftensoep met vanilleroom (meerprijs van €2,00)

Hoofdgerechten vlees

Gebakken kalfsoester met een lichte morillesaus
€ 22,50
Runderentrecôte geserveerd met tomaten-basilicumsaus
€ 19,50
In rode port gepocheerde ossenhaas met gebakken grotchampignons
€ 20,50
Gegrilde kalfskoteletten met kruidenboter
€ 19,50
Gerecht van het seizoen

dagprijs

Hoofdgerechten vis

Gebakken zeeduivel op een bedje van spinazie met een Noilly Prat saus
€ 19,50
Gepocheerde kabeljauw met fijne groenten en kreeftensaus
€ 19,50
Duet van zalm en gamba's met koriandersaus
€ 20,50
Gebakken victoriabaars geserveerd met limoensaus
€ 18,50
Gerecht van het seizoen

dagprijs

Dessert

€ 7,50
Dessert chefs keuze
Ton sur ton van chocolade (mousse, bavaroise, ijs)
Fruitsalade met vanille ijs en slagroom
Grand dessert op bord
Gerecht van het seizoen

Amuses

Bonbon van gerookte zalm gevuld met een zalmmousse en zalmeitjes
€ 4,75
Kastanjechampignon gevuld met ratatouille en gegratineerd met mozzarella
€ 2,75
Seashell mossel met een pikante tomatensalsa
€ 2,75
kebab van gamba's geserveerd met limoenmayonaise
€ 4,75
Kleintje carpaccio met verse Parmezaan en balsamico glaze
€ 3,50
Oesters
dagprijs
Hollandse nieuwe
dagprijs
Mini cocktail van Hollandse garnalen met appel en curry mayonaise
dagprijs
Spiesje van brie, ananas en cherry tomaat
€ 3,00
Rolletje van beenham met bieslookcrème
€ 3,00
Scampi gefrituurd in tempura beslag met chilisaus
€ 3,75
Ravioli van koningskrab
€ 3,75
Mini pasteitje met champignons
€ 3,75
Rosbiefroosje met mierikswortel
€ 3,75
Geitenkaasje met truffelhoning
€ 3,75
Heilbot met wakame en mascarpone
€ 3,75

Walking Dinner

Carpaccio van rund met truffeldressing en Parmezaanse kaas
€ 4,50
Carpaccio van tonijn met limoen en olijfolie
€ 4,50
Loempia van koningskrab en wasabi-sojasaus
€ 4,50
Salade caprese
€ 4,75
Vitello tonato
€ 4,75
Bloemkoolsoep met truffelcrème
€ 3,50
Cappuccino van kreeft en vanilleschuim
€ 3,50
Parelhoenbouillon met groentegarnituur
€ 3,50
Saffraansoepje met gebakken coquille
€ 3,50
Pasta in een Parmezaanse saus met zongedroogde tomaat en courgettes
€ 5,50
Kwartelborstje met bloedworst en appel
€ 5,50
Taartje van kreeft met kreeftensaus
€ 5,50
Kalfshaasmedaillon met rucolapuree
€ 5,50
Marokkaanse lamskoteletten met gerookte paprika, munt, citroenrasp, olijfolie en hummus
€ 7,50
Trio van mini-saté (kip, rund, varken) met oestersaus, geserveerd met komkommer spaghetti
€ 5,50
Stamppotje van het seizoen met garnituur
€ 5,50
Zeebaarsfilet onder een kruidenkorst gegratineerd
€ 5,50
Gefrituurde brie op fijne groenten
€ 5,50
Stoommandje met zalm en een gamba
€ 5,50

Namuses

Aardbeien Romanoff met sorbetijs en rood fruit
€ 3,50
Gegratineerd geitenkaasje op een appelsalade
€ 3,50
Huisgemaakte amarettoparfait
€ 3,50
Crème brulée
€ 3,50

Kamado buffet (barbecue) à €45 max 40 personen

Huisgemaakte aardappelsalade
Gerookte vissalade
Pomodorosalade met rode ui en een French dressing
Komkommersalade met een dilledressing
Gandaham met een meloensalade
Warm gedeelte van de BBQ

In knoflook gemarineerde lamskoteletjes
Runderentrecote in een pestomarinade
Kipspiesjes
Op de huid gerookte zalm
Mini wagyu hamburger

Gebakken aardappels
Gegrilde groene asperges

Stokbrood
Kruidenboter
3 verschillende sausjes

Dessert
Crème brûlée

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文