aan boord
Valentijnsmenu
Voorgerecht shared dining
Carpaccio van gerookte ribeye, zalm carpaccio, burrata op coeur de boeuf carpaccio
(geserveerd met rustieke broodjes met roomboter en kruidenboter)
Hoofdgerecht vlees
Gegrilde ossenhaas medaillons op julienne groenten, bramensaus en een mousseline van zoete aardappel
Hoofdgerecht vis
Gebakken kabeljauwhaas met courgette en kruidenolie en een mousseline van zoete aardappel
Hoofdgerecht vegetarisch
Gebraseerde oesterzwam met tijm in een krokante wrap met tuinkruiden crème en een mousseline van zoete aardappel
Dessert
Raspberry deluxe met krokante chocolademousse en gemarineerde aardbeien
Afhankelijk van het tijdstip en de duur van uw event heeft u de keuze uit een veelomvattend cateringaanbod. Van buffet tot een 7 gangen diner. Onze chef-koks bereiden alles vers vanuit onze eigen keukens aan boord en kunnen aan al uw wensen een creatieve invulling geven.
Op verzoek sturen wij u graag ons foodbook toe.
Uiteraard is maatwerk vanuit onze keukens mogelijk.
Vegetarische en dieetgerechten zijn op verzoek mogelijk.
Aan boord van Spido is horeca aanwezig.
Hier zijn verschillende warme/koude dranken te verkrijgen, belegde broodjes, appeltaart, chips en zoete/zoute snacks.
Uiteraard is er ook een ijskar aan boord met verschillende soorten ijs.
Aan boord kunt u alleen pinnen.
Aan boord zijn eigen consumpties niet toegestaan.
Voor groepen vanaf 15 personen is catering mogelijk om 2 dagen voor afvaart te reserveren.
Hiervoor verzorgen wij een Maritiem Lunchtas van €15,50 per persoon.
Inhoud van de tas:
-Waldkorn bol jong belegen kaas met diverse garnituren
-Witte bol gerookte kip met sla en diverse garnituren
-Flesje water
-Candybar
-Handfruit
De catering kan tot 8 dagen voor de afvaart kosteloos geannuleerd worden. Catering die binnen 8 dagen geannuleerd wordt zullen wij in rekening brengen.