Contact

James Cook

Technische aspecten

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid

9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

James Cook

Het nieuwste schip van Spido is genoemd naar de Engelse ontdekkingsreiziger James Cook. Zowel de uitstraling als de luxe inrichting van dit schip bieden een bijzondere ambiance. De James Cook beschikt over twee ruime salons, die met elkaar verbonden zijn door een grote vide. Daardoor kunt u ook vanaf de bovenste salon uitstekend van shows en/of presentaties op het benedendek genieten. De statige trap vormt een stijlvolle verbinding tussen de beide etages. Uiteraard is het bovendek is ook per lift bereikbaar. Het schip is geheel voorzien van klimaatbeheersing en de inrichting kan moeiteloos worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap en het programma. Kortom, de James Cook voert u mee naar een uniek en sfeervol event. Voor mindervaliden zijn speciale voorzieningen getroffen, zoals liften (max 200 kg) en aangepaste toiletten. Het skydeck is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Stukje geschiedenis
James Cook (1728-1779), een boerenzoon, ging in dienst bij de Engelse marine en trok de aandacht door voortreffelijk cartografisch werk. Zijn bekwaamheden als cartograaf, maar ook als astronoom, stelden hem in staat in dienst te treden van de Royal Society, het oudste wetenschappelijk genootschap van het Verenigd Koninkrijk. De Royal Society liet hem drie grote reizen ondernemen. Afgezien van zijn grote ontdekkingen, kan van James Cook worden gezegd dat hij, op vreedzame wijze, meer veranderingen op de wereldkaart heeft aangebracht dan wie ook.

Tochten & Cruises met James Cook

€ 64.95 p.p.

Cruise

Dagtocht Tweede Maasvlakte 2023

€ 35.95 p.p.

Cruise

Thema avond met coverband U2

€ 45.95 p.p.

Cruise

Paascruise 2023

€ 42.95 p.p.

Cruise

High Tea Cruise 2023

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文