Uw feest op het water

Een onvergetelijk bedrijfsfeest met de Rotterdamse skyline als decor.

Voor elk feest een passend schip

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Stap aan boord van één van onze varende locaties voor een onvergetelijk feest! Wij zijn al ruim 100 jaar expert op de Rotterdamse wateren en beschikken over een vloot van maar liefst zes luxe en moderne schepen. Van het kleinste schip de Ostara, onze gezellige varende bruine kroeg, tot het nieuwste luxe eventjacht de Prinses Amalia, de ideale locatie voor een exclusief en onvergetelijk bedrijfsfeest.

Geheel volgens uw wensen

Alle schepen zijn voorzien van comfortabele binnensalons en buitendekken. Op de Prinses Amalia is zelfs een prachtig verlicht overdekt tussendek met fijne loungebanken. Zo is er altijd voldoende plek om uw gasten te vermaken tijdens alle weersomstandigheden. Elk schip kunnen wij geheel volgens uw wensen inrichten en aankleden. Een dansvloer met DJ, een themafeest met spectaculaire aankleding of een bekende zanger aan boord? Niet is ons te gek. Wij hebben een groot netwerk, zodat wij diverse soorten (live) entertainment kunnen verzorgen. Aan boord zijn alle mogelijkheden om uw gasten toe te spreken door middel van moderne audiovisuele middelen of te presenteren op de aanwezige schermen.

Feesten met uitzicht

Een personeelsfeest is niet compleet zonder lekkere hapjes en dranken. Alle schepen beschikken over een professionele keuken. Van heerlijke borrelplanken en signature cocktails tot uitgebreide luxe diners; ons keukenteam staat voor u klaar. Terwijl onze crew uw event verzorgt, worden er nieuwe herinneringen gemaakt en geniet u van het steeds wisselende uitzicht: de felrode Willemsbrug, het historische ss Rotterdam of de altijd bruisende havens. Na het eten of borrelmoment is het tijd voor feest. De muziek gaat aan en alle gasten beleven een onvergetelijke avond. Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest!

Onze afdeling Events denkt graag samen met u na over de beste invulling van uw bedrijfsfeest of teamuitje. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl of bel (010) 275 99 73, (010) 275 99 89.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze afdeling Events voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord.

De vloot van Koninklijke Spido

Koninklijke Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen. Zo kunnen wij u de service én het comfort bieden dat uw event verdient.

Meer over onze vloot

Duurzaam varen

Duurzaamheid staat bij Koninklijke Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo voldoen de schepen aan de internationale CCR2-norm.

Afdeling Events

Neem contact op met onze afdeling Events via:

E-mailadres: events@spido.nl
Telefoonnummer: 010-2759973, 010-2759989

Mis de boot niet