Uw feest op het water

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest? Wij ontvangen u graag aan boord van onze schepen! Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij voor elke gelegenheid een onvergetelijk event te organiseren met de Rotterdamse skyline als decor.

Onze schepen zijn onder andere geschikt voor:

  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Familiedag
  • Bruiloft
  • Nieuwjaarsfeest
  • Kerstfeest
  • Dinershow
  • Groepsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Bedrijfsfeest

Een passend schip voor uw viering

Onze vloot bestaat uit maar liefst zes luxe en moderne schepen. Vier bijvoorbeeld uw verjaardag met een intieme borrel op het kleinste schip de Ostara. Geef een spetterend feest met live DJ op de James Cook. Of ga voor de VIP ervaring op onze meest exclusieve en chique eventjacht: de Prinses Amalia. Ieder schip heeft diverse binnensalons en buitendekken, ideaal voor alle weersomstandigheden. Op de Prinses Amalia is zelfs een overdekt tussendek met fijne loungebanken. Zo is er voor elk gezelschap altijd een passend schip.

Flexibiliteit is het toverwoord

Elk schip kunnen wij geheel volgens uw wensen inrichten en aankleden. Een dansvloer met live DJ, een themafeest met spectaculaire aankleding of een bekende zanger aan boord? Niet is ons te gek. Wij hebben een groot netwerk, zodat wij diverse soorten (live) entertainment kunnen verzorgen.

Terwijl onze bemanning druk bezig is met het feest, ziet u steeds weer een ander uitzicht: bewegende kranen in de haven, bijzondere architectonische hoogstandjes en de beroemde bruggen. De vaarroute een -tijd is geheel aan u. Er zijn zelfs flexibele op- en afstapplaatsen mogelijk. Onze kapitein adviseert u hier graag over.

Culinaire mogelijkheden

Uw feest is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en drankje. Alle schepen hebben over een professionele keuken. Van uitgebreide bittergarnituren en huisgemaakte cocktails tot heerlijke diners en een champagnebar, ons ervaren keukenteam maakt het met liefde voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden?

Onze gastvrije event afdeling denkt graag samen met u over uw ideale feest aan boord. De schepen graag eens van dichtbij bekijken? Wij laten u graag onze schepen zien tijdens een rondleiding. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl, 010-2759989 of 010-2759973

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak met onze afdeling events voor een vrijblijvend gesprek en een inspirerende rondleiding aan boord.

De vloot van Koninklijke Spido

Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen, want zo kunnen wij u de service en het comfort bieden die uw event verdiend.

Meer over onze vloot

Duurzaam varen

Duurzaamheid staat bij Spido hoog in het vaandel. Aan de zorg voor mens, dier, milieu en klimaat wordt op alle fronten gewerkt. Zo voldoen de schepen aan de internationale CCR2-norm.

Afdeling Events

Neem contact op met onze event afdeling via:

E-mailadres: events@spido.nl
Telefoonnummer: 010-2759973, 010-2759989

Mis de boot niet