Contact

Bedrijfsfeesten

Uw feest op het water

Uw feest op het water

Een onvergetelijk bedrijfsfeest inclusief live entertainment met de Rotterdamse skyline als decor.

Voor elk feest een passend schip
Heeft u iets te vieren met uw personeel? Stap aan boord van een van onze varende locaties voor een onvergetelijk feest! Wij zijn al ruim 100 jaar expert in de Rotterdamse wateren en beschikken over een vloot van maar liefst zes luxe en moderne schepen. Van het kleinste schip de Ostara, onze gezellige varende bruine kroeg, tot het nieuwste luxe eventjacht de Prinses Amalia, de ideale locatie voor een exclusief en onvergetelijk feest.

Geheel volgens uw wensen
Alle schepen zijn voorzien van comfortabele binnensalons en buitendekken. Op de Prinses Amalia is zelfs een overdekt tussendek met fijne loungebanken. Zo is er altijd voldoende plek om uw gasten te vermaken tijdens alle weersomstandigheden. Elk schip kunnen wij geheel volgens uw wensen inrichten en aankleden. Een dansvloer met DJ, een themafeest met spectaculaire aankleding of een bekende zanger aan boord? Niet is ons te gek. Wij hebben een groot netwerk, zodat wij diverse soorten (live) entertainment kunnen verzorgen. Ook zijn er mogelijkheden om uw gasten toe te spreken door middel van onze moderne audiovisuele middelen of iets te presenteren op de aanwezige schermen.

Feesten met uitzicht
Een personeelsfeest is niet compleet zonder een hapje en drankje. Alle schepen beschikken over een professionele keuken. Dus van heerlijke borrelplanken en signature cocktails tot uitgebreide luxe diners; ons keukenteam staat voor u klaar. Terwijl onze crew druk bezig is met de verzorging van het event, geniet u van het steeds wisselende uitzicht: de felrode Willemsbrug, het historische ss Rotterdam of de altijd bruisende havens. Na het eten of borrelmoment is het tijd voor het feest. De muziek gaat aan en alle gasten beleven een onvergetelijke avond. Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest!

Onze event afdeling denkt graag samen met u na over de beste invulling van uw bedrijfsfeest of teamuitje. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl of bel (010) 275 99 73, (010) 275 99 89.

Vraag hier eenvoudig een offerte aan

De vloot

Ontdek de Abel Tasman

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
8.00 meter
54.00 meter
300 personen
2000
21.00 km/h

Afdeling Events

Neem contact op met onze event afdeling via:

E-mailadres: events@spido.nl
Telefoonnummer: 010-2759973, 010-2759989

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文