Contact

​Haven Rotterdam - Logistiek - dinsdag 14 september 2021 (uitverkocht)

Spido business cruises
4 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 215,00

Ontmoet, praat bij, deel kennis en laat je inspireren!

We gaan aan boord van de Prinses Amalia op de Wiltonhaven in Schiedam. Corporate Captain Lieuwe Ferwerda vaart ons naar: de Botlek, Europoort en richting de Maasvlakte en toont ons onderweg tal van nieuwe logistieke ontwikkelingen en locaties.

Uw gastvrije ontvangst:
U wordt ontvangen door Leo Blok en Leonie van Gorcum en verwend door onze gastvrije stewards.


Actualiteit van Transport en Haveninfrastructuur

Haven-infrastructuur van de toekomst
Door Dr. Bart Kuipers, Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economics

Bart geeft een helicopterview over actuele ontwikkelingen in de Rotterdamse haven. Blijft de containersector groeien? Wat is de impact van duurzame ontwikkeling op de haven? Gaat de haven de klimaatdoelstellingen halen? Wat is de impact van nieuwe energie en energiedragers, zoals wind, waterstof en dergelijke. Maar hij besteedt ook aandacht aan Rotterdam als Maritime Capital of Europe, aan de impact van China en tenslotte zitten de concurrenten van de Rotterdamse haven niet stil…

Douane Nederland - Slim, gefocust en innovatief
Door Maarten Veltman, Voorzitter van de Coördinatiegroep Innovatie van Douane Nederland

Maarten presenteert kennis en inzichten waarmee Douane voortdurend haar handhaving ontwikkelt en innoveert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan optimalisatie van data-uitwisseling in internationale handelsketens en innovatieve manieren waarmee risicoanalyses worden verbeterd om daarmee die handel beter te kunnen faciliteren. Maar ook aan samenwerking met o.a. lucht- en zeehavens om tot slimme handhaving en soepele logistieke afwikkeling te komen. Hoe doet Douane NL dat? Kom meer te weten tijdens de Spido Business Cruise.


Bart Kuipers (links), Maarten Veltman (rechts)


Programma 14 september 2021

12:15 uur

Inscheping aan de watertaxi steiger Wiltonhaven (99)

13:00 uur

Afvaart, trossen los!

13:00 uur

Welkomstwoord

13:10 uur

Haven-infrastructuur van de toekomst

Door Dr. Bart Kuipers, Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economics

13:45 uur

Culinaire ronde

15:00 uur

Douane Nederland - Slim, gefocust en innovatief

Door Maarten Veltman, Voorzitter van de Coördinatiegroep Innovatie van Douane Nederland

15:40 uur

Culinaire ronde

16:15 uur

Koffie en thee met lekkernij

17:00 uur

Terugkomst watertaxi steiger Wiltonhaven (99)

Praktische informatie

Het zal gezellig druk worden!
Per afvaart maximaal 110 gasten op de Prinses Amalia. U kunt de Wiltonhaven makkelijk bereiken per auto (P beschikbaar) maar zeker ook per metro (Vijfsluizen) en per watertaxi (99 Wiltonhaven). Let op: Inschepen vanaf 12.15 uur!

Wie ontmoet u?
Directies en managers van haven gerelateerde bedrijven en organisaties.

Deelname:
€ 215,00 exclusief BTW, voor ontmoeting, informatie en smakelijke catering.

Let op
:
€ 25,00 exclusief BTW, korting voor leden van bevriende havenverenigingen en -organisaties zoals: Port of Rotterdam, Portbase, SmartPort, RPPC, MCR, Rotterdam Transport, (Jong)Havenvereniging Rotterdam, Deltalinqs, VRTO, NPRC, KVNR, FENEX, TLN, NDL, FERM VRC etc. Neem contact met ons op via events@spido.nl of bel naar (010) 275 99 73 om de kortingscode te ontvangen.

Contactinformatie:
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen naar (010) 275 99 73 of een mail sturen naar naar via events@spido.nl.


In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen.
We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Schema vaartijden

Spido Business Cruise

Dinsdag 14 september 2021
13:00 - 17:00

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文