Contact

Spido & Remastered

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 39,25 Kinderen € 24,15

Bezoek voor of na uw rondvaart onze nieuw geopende collega attractie!

REMASTERED: Oude Hollandse Meesters bewerkt door Nieuwe Hollandse Meesters

Ervaar wat je nog nooit eerder hebt ervaren: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. REMASTERED heeft een wereld gecreëerd waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch en wordt ondergedompeld in de digitaal bewerkte kleuren van Van Gogh. Dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie” ? Alles is mogelijk bij REMASTERED.

Deze unieke 60 minuten durende state of the art experience is een combinatie van een expositie en een evenement en omvat o.m. een watervaldeur, interactie met scholen vissen en het laten vliegen van je eigen UFO op het grootste indoor LED-scherm van Europa. REMASTERED is gevestigd onder de Erasmusbrug in Rotterdam en omvat meerdere ruimtes.

Remastered is open van woensdag t/m zondag. Het eerste tijdslot is om 11:00 en de deuren gaan om 10:30 open.

Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag begint het laatste tijdslot om 17:00 en sluit Remastered haar deuren om 18:15.

Let op: onder de 6 jaar is entree bij Remastered geen toegang.
Wij raden u daarom ook aan een enkel ticket (€9,65)voor Spido te kopen voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 6 jaar.


Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文