Contact

Seafood Dinner Cruise Rotterdam

Cruise
3,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 52,95 Kinderen € 32,50

Beleef vanaf de rivier de stad en havens van Rotterdam. De seafood dinner cruise biedt uitzicht op deze unieke beleving. U kunt met uw gasten heerlijk ontspannen dineren terwijl schepen en bijzondere gebouwen voorbij glijden.

Als u voor het diner in het voorjaar of de zomer aan boord stapt, geniet u van de laatste zonnestralen en de zonsondergang. De avondzon zet het havengebied in een bijzondere gloed die vele gasten al heeft verrast. In het najaar en in de winter beleeft u de havens in het donker. U ervaart een bijzonder schouwspel dankzij de vele lichtjes op de oevers en het water.


Rondvaart Rotterdam met diner

Gezellig varen door Rotterdam tijdens een smakelijk diner: wij serveren het beste van beide. Vanaf het water krijgt u een goede impressie van de stad, terwijl u bijpraat met uw tafelgenoten en geniet van het eten en drinken. U vaart ook door de indrukwekkende havens van Rotterdam. De rondvaart met diner is een belevenis voor iedereen die Rotterdam écht wil ervaren.


Rondvaart en eten in Rotterdam

Tijdens de rondvaart geniet u van een heerlijk diner, terwijl vanaf de rivier en de spectaculaire skyline van de Maasstad aan u voorbijtrekt. Bent u liefhebber van zeefruit? Tijdens de avondcruise spelen vis en schaal- en schelpdieren de hoofdrol. Zij schitteren in bijzondere gerechten. Laat u verrassen door de creaties van onze koks.

Eet u liever iets anders? Dan kunt u een ontspannen havenrondvaart van 75 minuten combineren met een diner in restaurant Ketelbinkie op de Wilhelminapier. U ervaart bij binnenkomst die typische, warme Rotterdamse sfeer met een nostalgische accentje. Hier geniet u van een 4-gangen keuzemenu. Klinkt dit u als muziek in de oren? Reserveer dan de combiticket Havenrondvaart + Diner bij Ketelbinkie eenvoudig online.


Voel je thuis

Na de persoonlijke ontvangst door de kapitein voelt u zich meteen thuis aan boord. Zoek een gezellig plekje en kom in de stemming met het welkomstdrankje. Zodra de trossen los zijn, zetten we koers richting het dynamische havengebied. De ontelbare, betoverende lichtjes vormen een feestelijk decor van het culinaire festijn. Ook ’s avonds imponeert de Rotterdamse skyline vanaf het water.


Verser dan vers

Wij serveren het beste dat de zee te bieden heeft. Onze chef-koks stellen van het zeefruit klassieke gerechten samen. Zij zullen u ook verrassen met eigentijdse seizoencreaties. Het feestelijke dessert zorgt voor een passende afsluiting van de varende verwennerij.

Heeft u zin in zo’n vorstelijk diner en een ontspannen rondvaart? Reserveer dan snel voor de cruise, mis het schip niet.


Waarom een rondvaart met diner in Rotterdam?

● Smullen van het beste uit de zee

● Geniet van verschillende gerechten

● Inclusief welkomstdrankje

● Avondcruise met betoverende lichtjes

● Zie de Rotterdamse iconen

● Gezellig en gastronomisch


PROGRAMMA

Vanaf 18:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein
in Rotterdam

19:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart
voor een havenrondvaart.

vanaf 19:15 uur

Diner met aansluitend dessert wordt geserveerd.

22:30 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.


DATA 2022

8 juli 2022

5 augustus 2022

24 september 2022

19 november 2022


PRIJZEN

Volwassenen

€ 52,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar

€ 32,50 p.p.

Bovengenoemde prijs is inclusief vaartocht, welkomstdrankje, diverse bereidingen van vis en een dessert. Overige dranken zijn voor eigen rekening en aan boord kunt u alleen met de PIN betalen!


Schema vaartijden

Voor reserveringen

Reserveren mogelijk/noodzakelijk vanaf 20 personen.

Tel: 010 - 275 99 91
(Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)

Email: reserveringen@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文