Contact

Seafood Dinner Cruise

Cruise
3,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 52,95 Kinderen € 32,50
  • Smullen van het beste uit de zee
  • Geniet van verschillende gerechten
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Avondcruise met betoverende lichtjes
  • Zie de Rotterdamse iconen
  • Gezellig en gastronomisch

Voor de liefhebbers: culinaire verwennerij met vis
De naam zegt het al: in deze avondcruise spelen vis, schaal- en schelpdieren de hoofdrol. Ze schitteren in de uiteenlopende gerechten en bereidingswijzen. Ben je liefhebber van vis? Laat je dan verrassen door de veelzijdigheid die de zee te bieden heeft. Vaar en smul met ons mee.

Voel je thuis
Na het persoonlijke ontvangst door de kapitein voel je je meteen thuis aan boord. Zoek een gezellig plekje en kom in de stemming met het welkomstdrankje.
Zodra de trossen los zijn, zetten we koers richting het dynamische havengebied.
De ontelbare betoverende lichtjes zorgen voor een feestelijk decor tijdens het zilte culinaire festijn. Ook de Rotterdamse skyline imponeert ’s avonds, helemaal vanaf het water.

Verser dan vers
We serveren het beste dat de zee te bieden heeft. Verser dan vers, dankzij de samenwerking met de Rotterdamse visspecialist Schmidt Zeevis. Onze chef-koks leven zich gastronomisch uit op diverse klassiekers maar ook gerechten gericht op het seizoen. De gerechten worden geserveerd met brood en smeersels. Het feestelijke dessert zorgt voor de passende afsluiting van deze varende verwennerij. Je zult nog lang nagenieten van de Seafood Dinner Cruise.

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan snel voor deze cruise en mis de boot niet.

PROGRAMMA

Vanaf 18:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein
in Rotterdam

19:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart
voor een havenrondvaart.

vanaf 19:15 uur

Diner met aansluitend dessert wordt geserveerd.

±22:30 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

DATA 2021
Vrijdag 9 juli
Vrijdag 13 augustus
Zaterdag 18 september
Zaterdag 20 november

PRIJZEN

Volwassenen

€ 52,95 p.p.

Bovengenoemde prijs is inclusief vaartocht, welkomstdrankje, diverse bereidingen van vis en een dessert. Overige dranken zijn voor eigen rekening en aan boord kunt u alleen met de PIN betalen!

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen.
We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.


Schema vaartijden

Juli

Vrijdag 9 juli
19:00 - 22:30 uur

Augustus

Vrijdag 13 augustus
19:00 - 22:30 uur

September

Zaterdag 18 september
19:00 - 22:30 uur

November

Zaterdag 20 november
19:00 - 22:30 uur

Voor reserveringen

Tel: 010 - 275 99 91
(Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)

Email: reserveringen@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文