Contact

Under the Bridge 2023

Cruise
7 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 59,50 Kinderen € 59,50

Under the Bridge Cruise


Nieuwe editie 23 april 2023

In navolging van de succesvolle voorgaande edities, organiseren we wederom een unieke bridgedrive op het water.

Tussen de bridgeronden door geniet u van het steeds veranderende uitzicht en de schitterende omgeving. Er wordt een exclusief lunchbuffet aangeboden en na de lunch is er de mogelijkheid om van boord te gaan voor een bezoek aan een leuke locatie zoals aan de Zilverstad Schoonhoven! Na het spelen van de overige ronden sluiten we de dag af met een prijsuitreiking en een gezellige borrel.

Route:

Sinds 2019 varen wij een nieuwe route, met als tussenstop Schoonhoven. Tijdens de heenweg kunt u genieten van de indrukwekkende Skyline van Rotterdam en passeert u o.a. Kralingen, De Kuip en de Van Brienenoordbrug. Al snel komt de inloop van de Hollandse IJssel links voor u in zicht. Uw vaartocht gaat echter verder over de Nieuwe Maas langs de Stormpolder in de Krimpenerwaard met de werf IHC Merwede, en rechts o.a. de Gemeenten Bolnes, Slikkerveer en Ridderkerk.

Ter hoogte van Ridderkerk splitst de rivier voor ons. Naar rechts gaat het verder over de Noord naar Dordrecht. Wij houden links aan en varen met u de Lek op. Het industriële landschap aan beide oevers verandert nu in een prachtige groene omgeving van het polderlandschap van de Krimpener- en Alblasserwaard. Na de passage van het veer van Krimpen zien we rechts de wereldberoemde molengang van Kinderdijk. Wist u dat deze molens op de Wereld Cultuur Erfgoed lijst staan van Unesco.

Via Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Bergambacht en het Ooievaarsdorp Groot Ammers bereiken we Schoonhoven. Voordat we gaan afmeren varen we nog een stukje stroomopwaarts door langs de pittoreske plaatsjes Nieuwpoort en Ameide.

Om circa 13.30 meren we af aan de voor de historische Veerpoort van Schoonhoven waar u ca. 1 uur de tijd heeft om zelf rond te lopen. Om 14.30 verwachten wij u weer aan boord terug voor de terugreis naar Rotterdam.

De James Cook vaart weer terug in oostelijke richting over de Lek en Nieuwe Maas naar Rotterdam. Afhankelijk van het getijde kunnen we uw reis nog met een bezoekje aan de Maashaven met het SS Rotterdam. Om circa 17.30 meert het schip weer af bij Spido aan het Willemsplein.

Programma:

10:00 uurInscheping Spido aan het Willemsplein
10:30 uurAfvaart
10:45 uurStart Bridgedrives
12:30 uurLunchbuffet
13:30 uurAankomst Schoonhoven
14:30 uurVertrek en aanvang overige ronden
ca. 16:30 uurPrijsuitreiking en borrel.
ca. 17.30 uurTerugkomst Under the Bridge en afsluiting.

Tarief: € 59,50 per persoon
Genoemde prijs is inclusief de inschrijfkosten voor de bridgedrive, uitgebreid lunchbuffet, 1 x koffie en koekje bij binnenkomst en 4 consumptiebonnen. Overige dranken zijn voor eigen rekening.

Beginners: Bij voldoende inschrijving is er een aparte beginnerslijn.
Meesterpunten: De hoogstgeplaatste paren hebben recht op NBB-meesterpunten.

Aan boord kunt u alleen met de PIN betalen

Indien u wedstrijd technische vragen of bijzondere wensen heeft kunt u contact opnemen met Marcel Kloppert van de NBB Rotterdam e.o. op telefoonnummer 06-26174591.

ZIE INSCHRIJFFORMULIER ONDER AAN DE PAGINA, DEZE DIENT U IN TE VULLEN PER PAAR!


Reserveren

Velden met een * zijn verplicht

Schema vaartijden

April 2023

23 april 2023
10:30 - 17:30 uur

De vloot

Ontdek de James Cook

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

Voor reserveringen

Reserveren mogelijk/noodzakelijk vanaf 20 personen.

Tel: 010 - 275 99 91
(maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur)

Email: reserveringen@spido.nl

Under the bridge

<underTheBridge>

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文