Nieuw! Sunset cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 36,95 Kinderen € 24,95

De perfecte manier om een dagje Rotterdam af te sluiten in stijl!

Vaar samen met Spido ontspannen de zonsondergang tegemoet en ervaar hoe de havens en de stad tot leven komen ‘by night’.

Begin de avond met een lekkere zomerse cocktail en een welkomstbite. Tijdens het varen kunt u, onder het genot van een luxe borrelplankje, genieten van de beroemde havens van Rotterdam maar ook van de inmiddels wereldberoemde Skyline en de prachtige architectuur van Rotterdam.

Route:

De route zal een mix zijn van diverse havenactiviteiten als ook de bijzondere architectuur van Rotterdam zoals onder andere het Zalmhuis, Unilever, het indrukwekkende gebouw van het Scheepvaart- en Transportcollege en de drie bruggen ( Brienenoord- Willems- en Erasmusbrug) die de verbinding vormen tussen noord en zuid.

Vervolgens varen we richting het Botlekgebied om met eigen ogen te ervaren dat ook 's avonds de havenactiviteiten gewoon doorgaan. Op de terugweg brengen we ook nog een bezoek aan de Maashaven waar het voormalig cruiseschip SS Rotterdam ligt afgemeerd.

Datum:
Zaterdag 4 juli
Zaterdag 11 juli
Zaterdag 18 juli
Zaterdag 25 juli

Zaterdag 1 augustus
Zaterdag 8 augustus
Zaterdag 15 augustus
Zaterdag 22 augustus
Zaterdag 29 augustus

Programma:

vanaf 19:30 uur

Inscheping bij Spido aan het Willemsplein.

20:00 uur

Afvaart en welkomstwoord door de kapitein.

Ontvangst met welkomstcocktail en welkomstbite

± 20:45 uur

Een luxe borrelplankje wordt geserveerd.

± 23:00 uur

Terugkomst Spido, aansluitend ontscheping.

Prijs:

Volwassenen € 36,95 p.p.
Bovengenoemde prijs is inclusief:
De vaartocht, welkomstcocktail en -bite en luxe borrelplankje met diverse hapjes.
Overige dranken zijn exclusief de genoemde prijs en zijn verkrijgbaar aan boord.

Let op! Aan boord is het alleen mogelijk om te pinnen.

Let op! Tijdens deze tocht werken wij met een tafelindeling, graag vragen wij u dan ook te reserveren per huishouden zodat wij rekening kunnen houden met de 1,5 meter afstand

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 mogen wij vanaf 1 juli met een beperkte capaciteit en de nodige maatregelen varen.

Graag vragen we u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart goed door te nemen en u aan de opgestelde regels te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. https://www.spido.nl/nieuws. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en hierdoor de tocht niet kan plaatsvinden, kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum.

Schema vaartijden

Juli

Zaterdag 4 juli
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 11 juli
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 18 juli
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 25 juli
20:00 - 23:00 uur

Augustus

Zaterdag 1 augustus
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 8 augustus
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 15 augustus
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 22 augustus
20:00 - 23:00 uur
Zaterdag 29 augustus
20:00 - 23:00 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文