Contact

Business Cruise - Vastgoed - binnenkort meer nieuws over een nieuwe datum

Spido business cruises
4 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 215,00

Vastgoedmarkt Rotterdam: in volle vaart

We gaan aan boord van de Prinses Amalia op het Spido ponton aan de Willemskade ter hoogte van het Wereldmuseum. Onder leiding van Corporate Captain Lieuwe Ferwerda varen we door de haven en naar de Floating Office.

Uw gastvrije ontvangst: U wordt ontvangen door Leo Blok en Leonie van Gorcum en verwend door onze gastvrije stewards.

Gespreksleider: Bart van de Worp, Directeur Inspire Real Estate. Hij geeft een overzicht van ons middagprogramma en introduceert de sprekers.


Edwin van Leeuwen (links), Nanne de Ru (midden) en Carlo Schreuder (rechts)


Woontoren ''de Zalmhaven'' - bijzonder gebouwd
Door Edwin van Leeuwen, ontwikkelingsmanager van Amvest

De 215 meter hoge woontoren is een project van superlatieven. Het gebruik van een hijsloods voor de geprefabriceerde bouwelementen is uniek. Ontwikkelingsmanager Edwin van Leeuwen van Amvest toont ons het spectaculaire bouwproces.

Bezoek aan de Rijnhaven en Floating Office
Door Nanne de Ru, architect en partner van de RED Company

Het Floating Office Rotterdam is afgelopen 6 september door Koning Willem-Alexander officieel geopend.

''Met dit project verkrijgen architecturenbureau Powerhouse en ontwikkelaar RED Company een bijzonder stevige positie in het lucratiefste gebied van de stad.''

Een volledig energieneutraal en zelfvoorzienend drijvend kantoor. Zonnepanelen zorgen voor de energievoorziening. Water uit de Rijnhaven helpt bij de koeling. Het gebouw is klimaatbestendig en beweegt mee met het getij in de Rijnhaven en de stijgende zeespiegel. Drijvende bouw wordt daarom gezien als een van de mogelijke antwoorden op klimaatverandering.

Programma

12:15 uur

Inscheping Spido ponton aan de Willemskade tegenover het Wereldmuseum

13:00 uur

Afvaart, trossen los!

13:00 uur

Welkomstwoord door Bart van de Worp, Directeur Inspire Real Estate

13:10 uur

Ontwikkelingsmanager Edwin van Leeuwen van Amvest toont ons het spectaculaire bouwproces van de 215 meter hoge woontoren "De Zalmhaven" in Rotterdam.

13:40 uur

Culinaire ronde

14:05 uur

Bij aankomst in de Rijnhaven ontvangen wij Nanne de Ru - architect en partner van de RED Company.

15:10 uur

Nanne geeft ons uitleg en samen met onze gasten brengen wij een bezoek aan Floating Office Rotterdam (FOR), het nieuwe drijvende kantoor van 3.000 m2, klimaatbestendig en energieneutraal.

15:45 uur

Culinaire ronde

16:15 uur

In de Rijnhaven zullen we tevens de Gemeente ontvangen Carlo Schreuder, Hoofd Bouw en woningtoezicht Gemeente Rotterdam geeft een vastgoedvisie op onze stad Rotterdam.

16:30
uur
Koffie en thee met lekkernij
17:00 uurTerugkomst Willemskade, Rotterdam


Praktische informatie

Het zal gezellig druk worden! Per afvaart maximaal 110 gasten op de Prinses Amalia. Uw auto kunt u tegen betaling parkeren in de Erasmusgarage (Willemsplein 100) of op straat. Let op: Inschepen vanaf 12.15 uur.

Wie ontmoet u? Directies en managers van bedrijven en organisaties in vastgoed.

Deelname: € 215,00 exclusief BTW, voor ontmoeting, informatie en smakelijke catering.

Let op: € 25,00 exclusief BTW, korting voor leden van bevriende havenverenigingen en -organisaties zoals: Port of Rotterdam, Portbase, SmartPort, RPPC, MCR, Rotterdam Transport, (Jong)Havenvereniging Rotterdam, Deltalinqs, VRTO, NPRC, KVNR, FENEX, TLN, NDL, FERM VRC etc. Neem contact met ons op via events@spido.nl of bel naar (010) 275 99 73 om de kortingscode te ontvangen.

Contactinformatie:
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen naar (010) 275 99 73 of een mail sturen naar naar via events@spido.nl.


In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen.

We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文