The Beach Boys ‘Pre-Concert’ Dinner cruise!

Cruise
2,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 125,00 Kinderen € 0,00

Exclusieve tickets voor het concert van de Beach Boys op 5 juni 2017 met vooraf een dinner cruise.

Heeft u geen concert tickets voor de Beach Boys op 5 juni 2017 kunnen bemachtigen? Spido biedt u de mogelijkheid om het bijna uitverkochte concert in het Nieuwe Luxor theater alsnog te bezoeken met voorafgaand een bijzondere ‘dinner cruise’ over de Maas.

U stapt aan boord van één van onze luxe schepen aan de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater. Hier wordt u door de bemanning ontvangen met een tropische welkomstcocktail en een smakelijke amuse.  De kapitein neemt u mee op tour door de indrukwekkende havens en natuurlijk de prachtige skyline van Rotterdam. Volledig in sfeer voor het concert kunt u gaan genieten van een uitgebreid tropisch buffet. Maar hou nog wel een klein plekje vrij, want onze bemanning serveert nog een heerlijk dessert! Rond 19:30 meren wij weer aan bij het Nieuwe Luxor Theater, zodat u op tijd bent voor de aanvang van het concert. Hier wordt u opgewacht en begeleid naar uw zitplaatsen in rang 1 van de concertzaal.

Route: Wij vertrekken vanaf de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater en varen, met de Rotterdamse Skyline als achtergrond, richting het havengebied waar u een 24/7 bedrijvigheid zult aanschouwen. Ook varen wij nog richting de Brienenoordbrug waar we het voetbalstadion van Feijenoord, De Kuip, passeren.

Programma:    

Vanaf 16:30 uur  

Inscheping bij het nieuwe Luxor Theater aan de Antoine Platekade.

17:00 uur

Afvaart en welkomst door kapitein en bemanning.

17:45 uur 

Aanvang buffet en aansluitend dessert.

± 19:30 uur 

Aankomst Luxor Theater, aansluitend ontscheping voor het bezoek aan

het concert van ‘The Beach Boys’.

 Tarief: 
€ 125,- p.p. 

 Inbegrepen:
- Concert ticket voor ‘The  Beach Boys’ in het Nieuwe Luxor theater met zitplaatsen in Rang 1 t.w.v. €69,- 
- Dinner cruise aan boord van één van de luxe schepen van Spido bestaande uit; een vaartocht, een welkomstcocktail en amuse, een tropisch buffet en nagerecht.
- Overige dranken zijn niet inbegrepen en zijn verkrijgbaar aan boord. 

LET OP: U ontvangt uw concert ticket voor het Luxor Theater aan boord.Extra informatie over de Beach Boys:

Hoe groot de Amerikaanse band in meer vijf decennia is geworden blijkt wel uit hun enorme discografie (82 singles, 29 studio albums en tientallen compilatiealbums) en hun meer dan 100 miljoen (!) verkochte albums. Maar misschien ligt hun grootste invloed wel in het feit dat ze het muzikale landschap zo grondig hebben veranderd. The Beach Boys werden vanaf de vroege jaren zestig bekend met hun surf songs, gekenmerkt door hun bijzondere samenzang en teksten over de Californische jeugdcultuur van surfen, auto’s en romantiek.

The Beach Boys staan onder leiding van Mike Love en Bruce Johnston. Frontman Mike Love schreef de eerste hit van The Beach Boys, ‘Surfin.. En samen met zijn neef Brian Wilson is hij verantwoordelijk voor klassiekers als ‘Fun, Fun, Fun’, ‘I Get Around’, ‘Help Me Rhonda’, ‘California Girls’ en het voor een Grammy genomineerde ‘Good Vibrations’. Naast hem staat Grammy winnaar en songwriter Bruce Johnston (bekend van Barry Manilow’s ‘I write the songs’), die zich 1965 aansloot bij The Beach Boys. Johnstons vocale werk met legendarische artiesten als Elton John en Pink Floyd hebben zijn naam stevig gevestigd als rock elite artiest.

Samen met Jeffrey Foskett (gitaar/zang), Brian Eichenburger (bas/zang), Tim Bonhomme (keyboards/zang), John Cowsill (percussie/zang) en Scott Totten (gitaar/zang) zullen ze het erfgoed van deze iconische Amerikaanse band voortzetten. 

Bron: Website Luxor Theater, klik hier voor alle informatie.

 

Schema vaartijden

5 Juni 2017

Maandag
16:30 - 19:30

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief