Contact

Zakelijke evenementen

Uw event op het water

Uw event op het water

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Bij Koninklijke Spido staan wij graag voor u klaar! Met ruim 100 jaar ervaring als rederij in Rotterdam, zijn wij een expert op het water. Inmiddels beschikken we over een vloot van zes moderne en comfortabele schepen, waarvan het nieuwste eventjacht de Prinses Amalia pas sinds september 2019 in de vaart is. Ieder schip heeft diverse binnen- en buitendekken, ideaal voor alle weersomstandigheden.

Wij denken graag samen met u na over de beste invulling van uw evenement; er is altijd een passend schip!

Onze schepen zijn onder andere geschikt voor:

  • Bedrijfsfeesten
  • Teamuitjes
  • Productlanceringen
  • Vergaderingen/congressen
  • Workshops
  • Lezingen
  • Presentaties
  • Brainstormsessies
  • Trainingen
  • Netwerk evenementen

Eindeloos veel mogelijkheden
Onze luxe schepen zijn geschikt voor vele soorten evenementen. Een productlancering waarbij het product op spectaculaire wijze met de buffetlift wordt gepresenteerd. Een brainstormsessie waarbij de gasten steeds weer geïnspireerd worden door het wisselende uitzicht. Of een vergadering aan boord bij u aan de kade. Ieder schip is uitgerust met audiovisuele middelen om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Een event op maat
Ieder event is anders, dat weten wij ook. Daarom is elke aanvraag steeds weer maatwerk, zodat het precies past bij wat u voor ogen heeft. Op onze varende locaties is flexibiliteit het toverwoord. Onze schepen zijn eenvoudig in te richten volgens uw wensen. Daarnaast bepaalt u zelf de vaarduur, vaarroute en eventuele op- en afstappunten. Tussendoor stoppen op een andere locatie? Bijna alles is mogelijk! Onze ervaren kapitein denkt graag met u mee en samen komen wij tot het ideale eindresultaat; uw varende event met een decor dat past bij uw thema.

Culinaire verwennerij
Al onze schepen hebben een professionele keuken aan boord. Ons eigen keukenteam onder leiding van Executive Chef Freek Dekker (voorheen werkzaam bij onder andere Okura Hotel, Restaurant de Zwethheul en The Suicide Club) tovert met gemak de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Een uitgebreid ontbijt, een walking dinner of exclusief 6-gangndiner. Zomaar een greep uit de culinaire mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar ons vernieuwde Foodbook.

Onze event afdeling denkt graag samen met u na over de beste invulling van uw zakelijke evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl, 010-2759973 of 010-2759989.

Vraag hier eenvoudig uw offerte aan

De vloot

Ontdek de Marco Polo

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
8.00 meter
43.00 meter
200 personen
1995
21.00 km/h

Zakelijke events

Neem contact op met onze event afdeling via:

E-mailadres: events@spido.nl
Telefoonnummer: 010-2759973, 010-2759989

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文