Contact

New Years Eve Cruise 2023

Cruise
5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 140,00 Kinderen € 80,00

Oud en nieuw cruise

Wat zou u ervan vinden om de jaarwisseling op een onvergetelijke manier te vieren? Tijdens deze cruise op het luxe schip van Spido, beleeft u de feestdagen wel heel erg stijlvol. Aan boord leggen we u in de watten. U kunt genieten van lekkere drankjes, een oliebol of appelbeignet en natuurlijk de heerlijke fingerfood hapjes. In de feestelijke sfeer gaan uiteraard de voetjes van de vloer. Als klap op de vuurpijl heeft u tijdens de rondvaart ook prachtig uitzicht op Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

Een onvergetelijke jaarwisseling

Luid ook het nieuwe jaar in op de mooiste locatie van Rotterdam: aan boord van één van de luxe schepen van rederij Spido. Of u nu met familie of vrienden bent, een Nieuwjaarscruise is de beste manier om van Oudejaarsavond de nacht van het jaar te maken!

Cruise met Oud en Nieuw

We beginnen de avond met een heerlijk welkomstdrankje. Na een kort welkomstwoord van onze kapitein, gaan de trossen los voor een bijzondere avondrondvaart waar u Rotterdam en de prachtig verlichte havens 'by night' mee maakt.

Op zoek naar een knallend Oud & Nieuw feest met live entertainment?

Tijdens oudejaarsavond wordt u vermaakt met muzikaal entertainment, terwijl u een spectaculair uitzicht heeft op de rivier de Nieuwe Maas en de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Vier gezellig aan boord van een schip oudejaarsavond met uw vrienden of familie.

Tegen middernacht zullen wij gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar. Met het prachtige uitzicht op Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug, live entertainment aan boord, beleeft u een geweldige avond.

Programma:

20.30 uur

Inscheping bij Spido aan het Willemsplein

21:00 uur

Afvaart voor een korte rondvaart

24:00 uur

Vuurwerkshow Erasmusbrug

± 01:30 uur

Einde avond

Volwassenen- en seniorentarief: € 140.00 p.p.

Kindertarief: €80.00

Tot en met 14 februari 2023 is er een vroegboek korting van 10% op het bovenstaande tarief.

Bovengenoemde prijs is inclusief een welkomstdrankje, een glas bubbels om te proosten, diverse selectie van fingerfood, oliebollen en appelbeignets gedurende de avond. Ook drankjes t/m binnenlands gedistilleerd zijn inclusief en verkrijgbaar aan de bar.

Aan boord kunt u alleen met PIN betalen.

(Vuurwerk onder voorbehoud van de actuele weersomstandigheden. Aan boord maken we er een feest van met of zonder vuurwerk )

Schema vaartijden

december

31 december 2023
21:00 - 01:30 uur

De vloot

Ontdek de James Cook

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.30 tot 15.30 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文