Contact

Spido & Euromast

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 33,25 Kinderen € 22,65

Genieten vanaf grote hoogte!

Op bezoek in Rotterdam? Dan mag je de Euromast niet overslaan. Vanaf grote hoogte (112 m) zie je de stad in een uniek perspectief: nét hoog genoeg om de stad te kunnen zien en voelen. Hier geniet je van het mooiste uitzicht ,

Beleef de nieuwe Euroscoop Experience en kijk je ogen uit op de stad en de Rotterdamse wereldhaven. Tijdens een lift-off experience maken we je klaar voor een rit naar de top. Muziek, licht, geluidseffecten & spectaculair uitzicht. Terwijl we je meenemen naar het hoogste punt, vertellen we met Rotterdamse over de stad, de diversiteit en zijn kleurrijke identiteit.

Let op! van 14 maart tot 17 maart a.s. is de Euroscoop gesloten wegens onderhoud. Uiteraard is het platform wel geopend.

Algemene Informatie

  • Elke dag* geopend van 09.30 tot 22.00 uur
    *Vanaf 1 november t/m 31 maart is de Euromast op maandag gesloten en openen de deuren om 10.00 uur.
  • Vervoer tussen beide attracties is op eigen gelegenheid. Spido is gevestigd naast de Erasmusbrug en op circa 15 minuten loopafstand van de Euromast. Met de auto is dit circa 5 minuten.
  • Bezoekers met een (e)ticket kunnen na de ingang gelijk scannen bij de poorten en halverwege. Op vertoon van een uitgeprint combinatie ticket kunt u bij de receptie van de Euromast een entreeticket afhalen. U dient nog wel vooraf bij de Euromast een datum en tijd te reserveren. Dit kan door de volgende stappen te doorlopen. Stap 1: ga naar https://tickets.euromast.nl/nl... Stap 2: Selecteer de optie 'Voucher & Kortingspas overig € 0,00' Stap 3: Reserveer een datum en tijd.
  • Op de Euromast kunt u alleen met PIN betalen.
  • Euroscoop Experience inclusief in een combinatie ticket Spido-Euromast.Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.30 tot 15.30 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Bezoek de website van: Euromast

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文