contact

Haven Rotterdam - Energie

Spido business cruises
4 uur
Group
Individual
Rates Adults € 215,00

Ontmoet, praat bij, deel kennis en laat je inspireren!

We gaan aan boord van de Prinses Amalia op de Wiltonhaven in Schiedam. Corp. Captain Lieuwe Ferwerda vaart ons langs diverse energieproductie en -opslag locaties: zoals op de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

Uw gastvrije ontvangst: U wordt ontvangen door Leo Blok en Leonie van Gorcum en verwend door onze gastvrije stewards.

Gespreksleider: Albert Straatman, directeur Rotterdam Port Promotion Council. Hij geeft een overzicht van de voortgang van nieuwe energie: opwekking, opslag en gebruik.


BEELD

Rotterdam, centrum van de energievernieuwing!

blablabla - dit is nog geen tekst??

Door Michiel Nijdam, hoofd strategie Port of Rotterdam
Aanleg van super windmolenparken en waterstoffabrieken en ­backbone. LNG terminal gate. De Porthos CO2 opvang. Ontwikkeling van hernieuwbare diesel. De nieuwe rol van de bestaande fossiele en chemische bedrijven in deze transitie.

blablabla - tekst moet anders
Door Hans Vrijenhoef, founder Proton Ventures en trotse Rotterdammer
Diverse innovaties in energieopwekking, vooral met zon en wind en energie­opslag zoals Smart Grids, Battolyser (i.s.m. TU Delft) en Lithium batteries. Nieuw energiegebruik zoals Grid to Vehicle, G2V en V2G en Hyperloop.

blablabla Ook nog geen lekkere tekst
Door Hans Vrijenhoef, founder Proton Ventures en trotse Rotterdammer

Ammonia Energy Storage Proton Ventures wekt stroom op met zonnepanelen in o.a. de Sahara. Zet de stroom om in waterstof en daarna in ammoniak zodat deze kan worden vervoerd naar de opslag in bijv. Rotterdam en daarna weer als waterstof kan worden geleverd voor elektra en brandstof.


Albert Straatman (links), Hans Vrijenhoef (rechts)


Programma 28 september 2021

12:15 uur

Inscheping aan de watertaxi steiger Wiltonhaven (99)

13:00 uur

Afvaart, trossen los!

13:00 uur

Welkomstwoord door Albert Straatman, directeur Rotterdam Port Promotion Council.

13:10 uur

?

13:45 uur

Culinaire ronde

15:00 uur

?

15:40 uur

Culinaire ronde

16:15 uur

Koffie en thee met lekkernij

17:00 uur

Terugkomst watertaxi steiger Wiltonhaven (99)


Praktische informatie

Het zal gezellig druk worden!
Per afvaart maximaal 110 gasten op de Prinses Amalia. U kunt de Wiltonhaven makkelijk bereiken per auto (P beschikbaar) maar zeker ook per metro (Vijfsluizen) en per watertaxi (99 Wiltonhaven). Let op: Inschepen vanaf 12.15 uur.

Wie ontmoet u?
Directies en managers van bedrijven en organisaties in energieopwekking, -opslag en -gebruik.

Deelname:
€ 215,00 exclusief BTW, voor ontmoeting, informatie en smakelijke catering.

Let op:
€ 25,00 exclusief BTW, korting voor leden van bevriende energieverenigingen en organisaties zoals: Havenbedrijf Rotterdam, RPPC, IRO, NVDE, NWEA, VEMW en Deltalinqs.

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen.

We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文