Contact

Moederdag High Tea Cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 39,95 Kinderen € 27,95

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart zijn er geen vaartochten tot en met 20 april 2021. Wij hopen u daarna snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Moederdag High Tea Cruise

Speciaal voor alle lieve moeders organiseert Spido de “Moederdag High Tea cruise” op zondag 9 mei!
Verwen uw moeder met een leuke en uitgebreide havenrondvaart van ca. 3 uur terwijl u geniet van een heerlijke high tea met diverse zoete en hartige lekkernijen.

Tijdens deze rondvaart varen wij naar het Botlekgebied en ziet u van dichtbij de enorme bedrijvigheid van deze wereldhaven met uniek uitzicht op scheepswerven, droogdokken en de overslag van duizenden containers.
Buiten de havenactiviteiten geniet u ook van het steeds afwisselende decor van de, inmiddels beroemde, Rotterdamse skyline.
U ziet een aantal imposante gebouwen en beeldmerken voorbijkomen zoals de prachtige Erasmusbrug, Hotel New York, de Euromast, het voormalig cruiseschip SS Rotterdam en natuurlijk de vele wolkenkrabbers.

Een leuke tip voor Moederdag!

Datum:
Zondag 9 mei 2021

Programma:

13:30 uur

Inscheping aan het Willemsplein bij Spido.

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart

voor een rondvaart door de havens.

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

±17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

Prijs:
Volwassenen € 39,95 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 27,95 p.p.
Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee en een leuk presentje voor de moeders.
Overige dranken zijn voor eigen rekening.
Let op! Aan boord is het alleen mogelijk om te pinnen!

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen. We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Schema vaartijden

Mei 2021

Zondag 9 mei
14:00 - 17:00 uur

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文