Contact

​FutureLand Experience

Cruise
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 29,95 Kinderen € 29,95

FutureLand Experience

Reis door 100 jaar havenontwikkeling naar FutureLand

Per luxe touringcar vanuit Rotterdam Merwehaven, Waalhaven, Eemhaven, Botlek, Europoort en de Maasvlakte. In ruim 40 kilometer beleef je bijna 100 jaar havengeschiedenis. Maar zie je ook de Rotterdamse haven van morgen en overmorgen. Want voor een rooskleurige toekomst heb je ruimte nodig. Een havenuitbreiding in de Noordzee was het resultaat van de voortdurende Rotterdamse expansiedrift. Op ruim 40 kilometer vanaf het centrum van Rotterdam sta je op Maasvlakte 2 nu oog in oog met de toekomst.

Haven komt tot leven

De dag start in Port Pavilion, dé plek waar bewoners en bezoekers van de havenstad informatie en inspiratie vinden om de haven in te gaan en écht te leren kennen. De elf meter lange fotomaquette met interactieve projectie geeft je alvast een voorproefje van wat er tijdens deze dagtocht komen gaat. Daarna loop je in tien minuten naar het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug. Per luxe touringcar reis je dwars door de haven naar informatiecentrum FutureLand op Maasvlakte 2. Onderweg komt de haven tot leven en zie je de havengebieden met verschillende vormen van industrie. Midden in de ontwikkeling van het jongste havengebied biedt het interactieve informatiecentrum uitzicht op de modernste containerterminals in bedrijf. Ook zie je de ontwikkeling van nieuwe offshore activiteiten. Je vindt er bovendien eenvoudig en speels álle informatie over de ontwikkeling van Maasvlakte 2 en de Rotterdamse haven. Vanuit FutureLand maak je een rondvaart van een uur en beleef je de modernste haven van Europa vanaf het water. Vaar vlak onder de hoogste containerkranen door, kom de allergrootste containerschepen tegen en passeer kolossale kademuren. Aan boord vertelt een deskundige FutureLand-voorlichter alles wat je altijd al wilde weten over de modernste haven en slimste haven van Europa.

Programma

11.45 Ontvangst Port Pavilion

12.15 Lopend naar Willemsplein

12.30 Vertrek vanaf Willemsplein per touringcar

13.30 Aankomst FutureLand

13.45 – 14.45 Rondvaart FutureLand Ferry

14.45 Bezoek expositie FutureLand

15.30 Vertrek FutureLand richting Rotterdam

Prijzen

Deelname aan de deze dagtour kost € 29,95 p.p.

Dit is inclusief: Vervoer per touringcar van Rotterdam naar FutureLand v.v, de rondvaart met de FutureLand Ferry en een bezoek aan FutureLand.

Let op: Houdt u er alstublieft rekening mee dat er geen consumpties inbegrepen zijn bij de Futureland Experience.

Deze rondrit vindt geen doorgang bij onvoldoende deelnemers. Bij wijzigingen of annulering word je minimaal 24 uur voor aanvang geïnformeerd.

Beschikbare tickets

26 juni

10 juli

24 juli

7 aug

21 aug

11 sept

25 sept

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文