​FutureLand Experience

Cruise
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 19,50 Kinderen € 19,50

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 mogen wij vanaf 1 juli dit arrangement aanbieden met een beperkte capaciteit en de nodige maatregelen. Om deze reden is het programma aangepast.

Graag vragen we u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan het bezoek goed door te nemen en u aan de opgestelde regels te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. https://www.spido.nl/nieuws.

Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor dit arrangement onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en hierdoor het arrangement niet kan plaatsvinden, kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum.
Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum.

Let op! In de bus is het verplicht om een mondkapje te dragen!

Aan boord kunt u alleen met uw Pin betalen.

FutureLand Experience

Beleef de Rotterdamse haven over land en over water! Per luxe touringcar reist u vanaf het Willemsplein of vanaf het Centraal station in Rotterdam dwars door de havens naar het informatiecentrum van de Tweede Maasvlakte ‘FutureLand’. De Merwehaven, Waalhaven, Eemhaven, Botlek, Europoort en de Maasvlakte komen allemaal aan bod tijdens een route van zo’n 40 kilometer waar u bijna 100 jaar havengeschiedenis beleeft. Onderweg komt de haven tot leven en ziet u havengebieden met verschillende vormen van industrie.

Aangekomen op de Tweede Maasvlakte brengt u een bezoek aan ‘FutureLand’. Het interactieve informatiecentrum biedt midden in de ontwikkeling van het jongste havengebied uitzicht op de modernste containerterminals in bedrijf. Ook ziet u de ontwikkeling van de nieuwste offshore activiteiten. Na het bezoek aan FutureLand stapt u aan boord van de FutureLand Ferry voor een uitgebreide rondvaart van ca. 1 uur. Vaar vlak onder de hoogste containerkranen door, kom de grootste containerschepen tegen en passeer kolossale kademuren. Aan boord vertelt een deskundige FutureLand-voorlichter alles wat u altijd al wilde weten over de modernste haven ter wereld en de ontwikkeling van Maasvlakte 2.

Programma

10:15 uur

Vertrek Centraal Station Rotterdam

10:45 uur

Vertrek Willemsplein

12:00 - 13:30 uur

Aankomst FutureLand en aansluitend afvaart voor de rondvaart met de FutureLand Ferry

13:30 - 14:30 uur

Bezoek informatiecentrum

14:30 uur

Na het bezoek aan het informatiecentrum vertrek per bus terug richting Willemsplein en Rotterdam Centraal

Inhoud van het arrangement:
- Retour per touringcar van Rotterdam (Willemsplein of Centraal Station) naar FutureLand.
- Entree rondvaart containertour FutureLand Ferry.
- Entree FutureLand.
- Voucher voor 25 % korting op een Green Screen Foto in FutureLand.


Data:

Zondag 11 oktober
Zondag 8 november
Zondag 13 december

Opstapplaats:
Vertrek mogelijk vanaf Rotterdam Centraal Station of vanaf het Willemsplein ( Spido). Bij de opstapplaats Rotterdam Centraal vertrekt de bus bij bushalte HH voor het Fit For Free gebouw.

Prijs:
€19,50 per persoon
Genoemde prijs is inclusief retour met touringcar, containertour FutureLand Ferry, entree FutureLand en voucher voor 25 % korting op een Green Screen Foto in FutureLand.

Het is alleen mogelijk om met de pin te betalen!

If you do not speak Dutch, please let us know in the comment box.

Let op! De bus is niet rolstoel toegankelijk en honden zijn niet toegestaan!

Kijk hier voor meer informatie over FutureLand

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文