Kerstdiner

Voorgerechten

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise

of

Zalmcarpaccio met dille crème fraiche, Parmezaanse kaas en rucola

of

Salade Caprese, mozzarella, tomaat en basilicumdressing

Tussengerechten

Kruidige ossenstaartbouillon

of

Bospaddenstoelenbouillon

Hoofdgerecht

Gekonfijte eendenbout met hete bliksem en gekarameliseerde witlof

of

Gegrilde zwaardvis met citrus risotto en gegrilde groenten

of

Citrus risotto met gegrilde groenten, pecorino en waterkers

Kerst dessert

Dessert van chocoladeroomijs met amandel-biscuit, koffiemerinque en karamel.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文