contact

Feesten en Partijen

Uw feest op het water

Uw feest op het water

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest? Wij ontvangen u graag aan boord van onze schepen! Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij voor elke gelegenheid een onvergetelijk event te organiseren met de Rotterdamse skyline als decor.

Onze schepen zijn onder andere geschikt voor:

  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Familiedag
  • Bruiloft
  • Nieuwjaarsfeest
  • Kerstfeest
  • Dinershow
  • Groepsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Bedrijfsfeest

Een passend schip voor uw viering
Onze vloot bestaat uit maar liefst zes luxe en moderne schepen. Vier bijvoorbeeld uw verjaardag met een intieme borrel op het kleinste schip de Ostara. Of geef een spetterend feest met live DJ op de James Cook. Of ga voor de VIP ervaring op onze meest exclusieve en chique eventjacht: de Prinses Amalia. Ieder schip heeft diverse binnensalons en buitendekken, ideaal voor alle weersomstandigheden. Op de Prinses Amalia is zelfs een overdekt tussendek met fijne loungebanken. Zo is er voor elk gezelschap altijd een passend schip.

Flexibiliteit is het toverwoord
Elk schip kunnen wij geheel volgens uw wensen inrichten en aankleden. Een dansvloer met live DJ, een themafeest met spectaculaire aankleding of een bekende zanger aan boord? Niet is ons te gek. Wij hebben een groot netwerk, zodat wij diverse soorten (live) entertainment kunnen verzorgen.

Terwijl onze bemanning druk bezig is met het feest, ziet u steeds weer een ander uitzicht: bewegende kranen in de haven, bijzondere architectuur en de beroemde bruggen. De vaarroute een -tijd is geheel aan u. Er zijn zelfs flexibele op- en afstapplaatsen mogelijk. Onze kapitein adviseert u hier graag over.

Culinaire mogelijkheden
Uw feest is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en drankje. Alle schepen hebben over een professionele keuken. Van uitgebreide bittergarnituren en huisgemaakte cocktails tot heerlijke diners en een champagnebar, ons keukenteam maakt het met liefde voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden?
Onze event afdeling denkt graag samen met u over uw ideale feest aan boord. De schepen graag eens van dichtbij bekijken? Wij laten u graag onze schepen zien tijdens een rondleiding. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl of bel (010) 275 99 73.

Vraag hier eenvoudig een offerte aan

The fleet

Discover the Ostara

Width
Length
Capacity
Since
Speed
7.00 meter
26.00 meter
60 persons
2002
18.00 km/h

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文