contact

Zakelijke evenementen

Uw bijzondere event op het water

Uw bijzondere event op het water

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Bij Koninklijke Spido staan wij graag voor u klaar. Met ruim 100 jaar ervaring als rederij in Rotterdam, zijn wij een expert op het water. Inmiddels beschikken we over een vloot van zes moderne en comfortabele schepen, waarvan het nieuwste eventjacht de Prinses Amalia pas sinds september 2019 in de vaart is. Ieder schip heeft diverse binnen- en buitendekken, ideaal voor alle weersomstandigheden. Voor elk gezelschap is er altijd een passend schip.

Onze schepen zijn onder andere geschikt voor:
- Bedrijfsfeest (link naar bedrijfsfeest)
- Teamuitje
- Productlancering
- Vergaderlocatie
- Workshops
- Lezingen
- Presentaties
- Brainstormsessie
- Trainingen

Eindeloos veel mogelijkheden
Onze luxe schepen zijn geschikt voor vele soorten bijeenkomsten. Een productlancering waarbij het product op spectaculaire wijze met de buffetlift wordt gepresenteerd. Een brainstormsessie waarbij de gasten steeds weer geïnspireerd worden door het wisselende uitzicht. Of een vergadering aan boord bij u aan de kade. Ieder schip is uitgerust met professionele audiovisuele middelen om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Flexibel
Ieder event is anders, dat weten wij ook. Daarom is elke aanvraag steeds weer maatwerk, zodat het precies past bij wat u voor ogen heeft. Op onze varende locatie is flexibiliteit het toverwoord. Onze schepen zijn eenvoudig in te richten volgens uw wensen. Daarnaast bepaalt u zelf de vaarduur, vaarroute en eventuele op- en afstappunten. Tussendoor stoppen op een andere locatie? Bijna alles is mogelijk. Onze ervaren kapitein denkt graag met u mee en samen komen wij tot het ideale eindresultaat. Uw varende event met een decor dat past bij uw thema.

Culinair
Al onze schepen hebben een professionele keuken aan boord. Ons eigen keukenteam onder leiding van Executive Chef Freek Dekker (voorheen werkzaam bij onder andere Okura Hotel, Zwethheul en The Suicide Club) tovert met gemak de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Een uitgebreid ontbijt, koffietafel vol lekkers, borrelmoment met welkomstdrankje of exclusief diner. Zomaar een greep uit de culinaire mogelijkheden. Wij sturen u graag ons vernieuwde Foodbook toe.

Onze event afdeling denkt graag samen met u na over de beste invulling van uw zakelijke evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op via events@spido.nl of 010-2759973.

Vraag hier eenvoudig uw offerte aan

The fleet

Discover the Ostara

Width
Length
Capacity
Since
Speed
7.00 meter
26.00 meter
60 persons
2002
18.00 km/h

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文