Contact

Spido & ss Rotterdam

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 28,70 Kinderen € 17,25

Over het ss Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam van 1959 tot 2000 vele wereldzeeën bevaren. Nu ligt het schip permanent aangemeerd in de Maashaven in Rotterdam, bij Katendrecht. Aan boord is de historie van het schip goed voelbaar.

Stap aan boord en in het avontuur!

Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit de indrukwekkende geschiedenis van het ss Rotterdam.
Reis mee met de audiofoonrondleiding ‘Uitwaaien & Zwaaien’ door het verleden en flaneer als wereldreiziger over de dekken. Vroeger werden passagiers uitbundig uitgezwaaid en feestelijk onthaald in Rotterdam en New York. Herbeleef deze sensatie met deze rondleiding. Middels een audiofoon wordt verteld wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bezoek de hooggelegen dekken, verken de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de hut van de kapitein. Daarnaast krijg je een unieke mogelijkheid om de stijlvolle zalen te zien.

Uitwaaien & zwaaien:

  • Dagelijks tussen 10:00 en 17:00 uur (laatste startmogelijkheid 16:00 uur)
  • De rondleiding duurt ongeveer ± 1,5 uur
  • Kindertour is mogelijk
  • Ook geschikt voor rolstoelgebruikers (met een standaard breedte)
  • Vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文