Spido & De Rotterdam

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 24,95 Kinderen € 21,20

Bezoek op één dag onze spectaculaire zeehaven en De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en bezoekt u toparchitectuur met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting.

Ervaar één van de grootste havens ter wereld! Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Droomuitzicht, rondleiding in De Rotterdam! Breng een uniek bezoek aan dit spectaculaire gebouw van toparchitect Rem Koolhaas/OMA. Een professionele gids vertelt over de Wilhelmina pier met z’n rijke geschiedenis en bijzondere architectuur, en natuurlijk over het concept, het ontwerp en de constructie van De Rotterdam. Als hoogtepunt gaat u met een van Europa’s snelste liften naar de 31ste verdieping in de oostelijke toren voor een exclusief bezoek op 105 meter hoogte! U heeft hier een fenomenaal 360°-uitzicht over de stad, van Den Haag tot De Kuip.

Inbegrepen
- Spido-havenrondvaart
- Rondleiding in De Rotterdam

Bijzonderheden
De tour is in het nederlands maar de tour kan ook in het nederlands/engels .

Hoe laat
Een rondleiding in De Rotterdam begint om 13.45 uur en duurt 60 minuten. Voorafgaand en na de deze tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken. Een Spido-rondvaart duurt 75 minuten.

Vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid. De Rotterdam ligt op circa 15 minuten loopafstand.

Aanmelden
Na het bestellen van een combiticket Spido-De Rotterdam ontvangt u een bevestiging, tevens toegangsbewijs voor zowel de Spido rondvaart als de rondleiding. Separaat ontvangt u praktische informatie met betrekking tot de rondleiding in De Rotterdam. Door betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Rotterdam Tours.

Combinatietickets kunt u telefonisch reserveren via 010-2759991 of via de mail reserveringen@spido.nl. U kunt deze niet online reserveren.

Schema rondleiding De Rotterdam
Bent u met minimaal vier personen dan is een De Rotterdam Tour mogelijk op elke vrijdag, zaterdag en zondag. Van 13.45 tot 14.45 uur.

Bij minder dan vier personen is een combiticket mogelijk op zondag:

zondag3 februari 2019
zondag3 maart 2019
zondag7 april 2019
zondag5 mei 2019
zondag2 juni 2019
zondag7 juli 2019
zondag4 augustus 2019
zondag1 september 2019
zondag6 oktober 2019
zondag3 november 2019
zondag1 december 2019


Let op: 13.45 uur is de starttijd van De Rotterdam Tour.
Voor of na deze tour kan er een Spido havenrondvaart gemaakt worden.

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文