Spido & De Rotterdam

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 24,95 Kinderen € 21,20

Bezoek op één dag onze spectaculaire zeehaven en De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en bezoekt u toparchitectuur met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting.

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!
Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Droomuitzicht, rondleiding in De Rotterdam!
Breng een uniek bezoek aan dit spectaculaire gebouw van toparchitect Rem Koolhaas/OMA. Professionele gidsen vertellen over de Wilhelminapier met z’n rijke geschiedenis en bijzondere architectuur, en natuurlijk over het concept, het ontwerp en de constructie van De Rotterdam. Als hoogtepunt gaat u met een van Europa’s snelste liften naar de 31ste verdieping in de oostelijke toren voor een exclusief bezoek op 105 meter hoogte! U heeft hier een fenomenaal 360°-uitzicht over de stad, van Den Haag tot De Kuip.
 

Hoe laat
U kunt een Spido-rondvaart met een De Rotterdam combineren op:

zondag 8 oktober 2017

zaterdag 18 november 2017

zaterdag 2 december 2017

zaterdag 23 december 2017

Een rondleiding in De Rotterdam begint om 13.45 uur en duurt 60 minuten. Voorafgaand en na deze tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken. Een Spido-rondvaart duurt 75 minuten.

Aanmelden
Na het bestellen van een combiticket Spido-Markthal ontvangt u een bevestiging, tevens toegangsbewijs voor zowel Spido-rondvaart als Markhtal Tour. Separaat ontvangt u praktische informatie met betrekking tot de Markthal Tour. Door betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Rotterdam Tours.

Combinatietickets kunt u telefonisch reserveren via 010-2759991 of via de mail reserveringen@spido.nl. U kunt deze niet online reserveren.  

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief