Spido & De Markthal

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 24,95 Kinderen € 21,25

Bezoek op één dag twee geweldige Rotterdamse trekpleisters; onze spectaculaire zeehaven en foodwalhalla Markthal. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en een Markthal Tour met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting.

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!  
Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.  

Architectuur mét een bite!  
Laat u verbazen met leuke weetjes en feitjes die u eerder niet hoorde over foodwalhalla Markthal. Een professionele en hartelijke gids vertelt u alles over de historische locatie van de Markthal, het ontwerp van het gebouw, over de enorme glazen gevels en het unieke plafondkunstwerk. U krijgt een speciale blik achter de schermen en wordt verwend met een 'Meet&Taste' bij een van de ondernemers op de marktvloer.  

Hoe laat
Een Markthal Tour begint om 13.45 uur en duurt 60 minuten. Voorafgaand en na de Markthal Tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken. Een Spido-rondvaart duurt 75 minuten.  

Bijzonderheden
Na de Markthal Tour ontvangt iedere deelnemer een ansichtkaart van de Markthal waarmee u 50% korting krijgt op de toegangsprijs van de kubuswoning (€1,50 i.p.v. €3).  

Aanmelden  
Na het bestellen van een combiticket Spido-Markthal ontvangt u een bevestiging, tevens toegangsbewijs voor zowel de Spido rondvaart als de Markthal Tour. Separaat ontvangt u praktische informatie met betrekking tot de Markthal Tour. Door betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Rotterdam Tours.

Combinatietickets kunt u telefonisch reserveren via 010-2759991 of via de mail reserveringen@spido.nl. U kunt deze niet online reserveren. 

Schema vaartijden

zondag 4 maart 2018
zondag 1 april ( Pasen) 2018
Zaterdag 28 april 2018
zondag 20 mei 2018 (Pinksteren)
zaterdag 9 juni 2018
zondag 8 juli 2018
zaterdag 18 augustus 2018
zaterdag 22 september 2018
zondag 21 oktober 2018
---------------------------------------------------------------
Let op: 13.45 uur is de starttijd van de Markthal Tour. Voor of na deze tour kan er een Spido havenrondvaart gemaakt worden.

Voor reserveringen

Tel: 010 - 275 99 99
(Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)

Email: reserveringen@spido.nl

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief