Spido & de Markthal

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 24,95 Kinderen € 21,20

Bezoek op één dag 3 geweldige Rotterdamse trekpleisters; onze spectaculaire zeehaven + foodwalhalla Markthal + 360°-uitzicht vanaf dak Het Witte Huis. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en een Markthal Tour met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting van 25%.

Ervaar één van de grootste havens ter wereld! Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Architectuur mét een bite! Een professionele en hartelijke gids vertelt u alles over de historische locatie van de Markthal en de Oude Haven. Voor het bezoek aan het dak Witte Huis hoort u verrassende weetjes en feitjes over foodwalhalla Markthal, het ontwerp van het gebouw en het unieke plafondkunstwerk. U krijgt een speciale blik achter de schermen en wordt verwend met een ‘Meet & Taste’ bij een van de ondernemers op de marktvloer.

Inbegrepen - Spido-havenrondvaart - Markthal Tour inclusief ‘Meet & Taste’ en toegang - dak Het Witte Huis

Bijzonderheden Mochten er internationale deelnemers zijn, dan spreekt de gids Engels of eventueel Engels en Nederlands.

Hoe laat 1 juli t/m 31 augustus: Een Markthal Tour met bezoek aan het Witte Huis begint om 12:00 uur en duurt 60 minuten. Na de Markthal Tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken.

1 september t/m 31 december: Een Markthal Tour met bezoek aan het Witte Huis begint om 13:45 uur en duurt 60 minuten. Voor en na de Markthal Tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken.

Een Spido-rondvaart duurt 75 minuten.

Vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid. De Markthal ligt op circa 20 minuten loopafstand.

Aanmelden Na het bestellen van een combiticket Spido-Markthal ontvangt u een bevestiging, tevens toegangsbewijs voor zowel de Spido rondvaart als de Markthal Tour. Separaat ontvangt u praktische informatie met betrekking tot de Markthal Tour. Door betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Rotterdam Tours.

Combinatietickets kunt u telefonisch reserveren via 010-2759991 of via de mail reserveringen@spido.nl.

Combinatietickets zijn niet bij de online ticketshop van Spido verkrijgbaar. U kunt wel online een toegangsticket voor een rondvaart kopen (om te voorkomen dat er geen beschikbaarheid is bij aankomst) en dan aan de kassa alsnog met korting het combinatieticket kopen.

DATA
Vanaf 1 juli t/m 31 augustus : woensdag t/m zondag start om 12.00 uur
Vanaf 1 september t/m 31 december: woensdag t/m zondag start om 13.45 uur

Schema vaartijden

Voor reserveringen

Tel: 010 - 275 99 91
(Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)

Email: reserveringen@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文