Contact

High Tea Cruise 2023

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 42,95 Kinderen € 30,95

Geniet van een ‘lazy afternoon’

Anna Maria Russel, de hertogin van Bedford en een hofdame van Koningin Victoria, kreeg rond vijf uur in de middag trek. In haar tijd, halverwege de negentiende eeuw, aten de mensen als gevolg van de industrialisatie en de komst van verlichting steeds later. Anna bestreed haar dipje met thee, brood en boter die zij in haar kamer nuttigde.

Anna’s afternoon tea inspireerde zowel de koningin, vele leden van de Engelse adel en andere hoge klassen. In de loop der jaren kwamen ook de scones, finger sandwiches en gebakjes op tafel.

Tijdens de maaltijd die inwoners van Groot-Brittannië in de vroege avond aten kwam vis, vlees, eieren, brood en desserts op tafel. Deze maaltijd noemden zij meestal een tea of een high tea die zij gebruikten aan een eettafel of de high counter, een hoge tafel.

High Tea op een boot

In Nederland kennen we de afternoon tea vooral als een high tea. Daar kun je het best van genieten op een lekkere lazy afternoon, al varend door de Rotterdam en haar havens. Onze keukenbrigade zet de lekkerste high tea voor u op tafel. Bij ons aan boord kunt u zich heerlijk ontspannen met uw gezin, familie, vrienden of collega’s. De cruise duurt ongeveer drie uur. Er is dus volop gelegenheid om lekker bij te kletsen.

Bijzondere High Tea

De high tea begint meteen na de afvaart vanaf de Spido-steiger. Terwijl onze mensen het lekkers serveren, zetten we koers naar het Botlekgebied. Dankzij de aanleg van dit uitgestrekte landschap kon Rotterdam in de jaren 50 uitgroeien tot de grootste haven ter wereld. Er is veel te ontdekken: scheepswerven, dokken, containers en schepen in alle soorten en maten. Ook krijgt u vanaf het water zicht de beroemde Rotterdamse skyline en iconen als de Erasmusbrug, de Euromast en het ss Rotterdam.

High Tea op het water

Terwijl u zich laat verrassen door het spectaculaire uitzicht, geniet u ondertussen van Britse lekkernijen als scones, sandwiches, taartjes en cupcakes. Probeer ook de verschillende theesoorten uit, er is keuze genoeg.

High Tea met activiteit

U kunt een high tea bij ons combineren met één van onze activiteiten die wij aanbieden in Rotterdam. Zo kunt u bijvoorbeeld de Euromast bezoeken of naar Miniworld gaan wanneer u met de kleintjes op stap bent. Benieuwd? Kijk dan naar onze combitickets

High tea cruise

De high tea cruise is een echte traktatie. Voor uzelf en uw gezelschap waarmee u deze ervaring wilt delen. We bieden u een ontspannen, gezellige middag met smakelijke traktaties. Kijk snel wanneer u mee kunt varen met ons


PROGRAMMA

Vanaf 13:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein in Rotterdam

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.

14:00 uur – 15:30 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

DATA 2023

19 Maart

25 Juni

17 September

29 Oktober

3 December

PRIJZEN

Volwassenen

€ 42,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar

€ 30,95 p.p.

Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee tijdens de high tea.

Ter informatie:

  • Overige dranken aan boord zijn voor eigen rekening
  • Aan boord kunt u alleen met pin betalen.
  • Als u slecht ter been bent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit in het opmerkingenveld (bij het afrekenen van de tickets) aan te geven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.
  • Dieetwensen kunnen tot 5 werkdagen doorgegeven worden. Hierna kunnen wij helaas geen aanpassingen meer verrichten.Schema vaartijden

Maart

Zondag 19 maart
14:00 - 17:00

Juni

Zondag 25 juni
14:00 - 17:00

September

Zondag 17 september
14:00 - 17:00

Oktober

Zondag 29 oktober
14:00 - 17:00

December

Zondag 3 december
14:00 - 17:00

De vloot

Ontdek de James Cook

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.30 tot 15.30 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文