Contact

High Tea Cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 38,95 Kinderen € 26,95

Geniet van een ‘lazy afternoon’

De high tea is misschien wel de belangrijkste culinaire bijdrage van de Britse keuken. Het is dé ideale invulling van een ‘lazy afternoon’. Als je tenminste niet eerst zelf uren in de keuken hoeft te staan om de vele hapjes te maken. Nou, laat dat maar aan onze keukenbrigade over. Die doen het met plezier en creativiteit.

Samen ontspannen en proeven Zo divers als de Rotterdamse haven is, zijn ook de lekkernijen waaruit je tijdens deze high tea cruise kunt kiezen. Even helemaal onthaasten, met je gezin, familie of met vriendinnen. De cruise duurt circa drie uur, dus er is volop gelegenheid om te genieten en lekker bij te kletsen.

Botlekgebied: imposant en verrassend Laat je dus uitgebreid verwennen. Dat begint meteen na de afvaart vanaf de Spido-steiger. Terwijl al het lekkers wordt geserveerd, zetten we koers naar het Botlekgebied. Hier vind je de imposante raffinaderijen en tankopslagparken. Door de aanleg van dit gebied in de jaren 50 kon Rotterdam uitgroeien tot de grootste haven ter wereld. Er is veel meer te ontdekken: de scheepswerven, dokken, containers, bulkoverslag en schepen in alle soorten en maten. En vergeet ook niet de beroemde Rotterdamse skyline en iconen als de Erasmusbrug, Euromast en het ss Rotterdam.

Aangenaam gezelschap Terwijl je je laat verrassen door alle bedrijvigheid aan en op het water geniet je ondertussen van de delicatessen, de gesprekken en het aangename gezelschap. Kies en proef de verse scones, sandwiches, taartjes en al wat we nog meer serveren. Probeer vooral ook de verschillende theesoorten uit; er is keuze genoeg.

De High tea cruise is een heuse traktatie. Voor jezelf en degenen met wie je deze ervaring wilt delen. Kies voor een ontspannen, gezellige en smakelijke middag. Kijk snel wanneer je mee wilt.

PROGRAMMA

Vanaf 13:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein in Rotterdam

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.

14:00 uur – 15:30 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

DATA

Zondag 16 oktober 2022


PRIJZEN

Volwassenen

€ 38,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar

€ 26,95 p.p.

Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee tijdens de high tea.

Ter informatie:

  • Overige dranken aan boord zijn voor eigen rekening
  • Aan boord kunt u alleen met pin betalen.
  • Als u slecht ter been bent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit in het opmerkingenveld (bij het afrekenen van de tickets) aan te geven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.
  • Dieetwensen kunnen tot 5 werkdagen doorgegeven worden. Hierna kunnen wij helaas geen aanpassingen meer verrichten.


Let op van 16 juli t/m 16 oktober vernieuwt de RET de tramsporen op de kruising Vasteland – Westzeedijk – Scheepstimmermanslaan. Voor recente wegafsluiting bezoek www.ret.nl/werkzaamheden

De vloot

Ontdek de James Cook

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文