Concert: The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Cruise
Groep
Indiv.

In het kader van het 100-jarig bestaan van Spido worden o.a. een tweetal concerten georganiseerd. Spido heeft hiervoor muzikale iconen vastgelegd, te weten de legendarische band The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

3 juli 2019.

Op 3 juli a.s. treden The Beach Boys op in het Nieuwe Luxor Theater. .

- Koop hier uw kaarten.


5 juli 2019*

Op 5 juli a.s. vindt een concert plaats op de Tweede Maasvlakte van het Rotterdams Philharmonisch Orkest met The Beach Boys.

Tickets voor het concert op de Tweede Maasvlakte zijn verkrijgbaar met vervoersmogelijkheden als volgt:

- 1. Met eigen vervoer


- 2. Per schip – “de Pre-Concert Cruise” - vanaf het Willemsplein met buffet en

A. terug per schip met After Party
B. terug per bus

  • *Let op!
    Er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar voor het concert.
    Er zijn plaatsen beschikbaar voor rolstoelhouders en op aanvraag zijn er een beperkt aantal zitplaatsen op de tribune aanwezig.
  • Tijdens het concert kan men betalen met pin, contactloos en credit card (Mastercard en Visa). Betalen met cash is helaas niet mogelijk.

Eigen vervoer

Parkeergelegenheid voor degenen die met eigen vervoer komen is er aan het strand op de Tweede Maasvlakte. De route zal duidelijk worden aangegeven.

Vanaf de parkeerplaats worden bezoekers van het concert met shuttlebussen vervoerd naar de concertlocatie.

We adviseren om ruimschoots op tijd op de parkeergelegenheid aanwezig te zijn, d.w.z. circa een uur voor de aanvang van het concert.

Vervoer per schip

Inschepen bij het Willemsplein in Rotterdam voor de Pre-Concert Cruise tussen 17.00 en 18.00 uur. Afvaart om 18.00 uur.

De vaartocht duurt ca. 2,5 uur.

Tijdens de After Party zal aan boord muziek aanwezig zijn.

De mogelijkheid om per bus terug te reizen naar het Willemsplein wordt aangeboden in verband met de duur van de terugreis per schip.

Aanvang concert 21:00 uur

Koop hier kaarten

Concert Beach Boys (eigen vervoer) €59,-

Concert Beach Boys + Pre-Cruise (terug per bus) €125,-

Concert Beach Boys + Pre-Cruise + Afterparty (terug per schip) €125,-

Spido verkoopt de tickets op naam om doorverkoop te voorkomen. Spido behoudt zich het recht voor om te controleren op naam.

The Beach Boys

Je kunt de meeste popmuziek acts beschrijven door het opsommen van de hoeveelheid hits die ze hebben gehad en het de miljoenen albums die ze hebben verkocht. Maar deze cijfers schieten tekort wanneer je de impact van The Beach Boys beoordeelt. Deze band heeft een stortvloed aan hit-singles gemaakt en tientallen miljoenen albums verkocht. Maar wat veel belangrijker is het feit dat de nummers van The Beach Boys het muzikale landschap voor altijd hebben veranderd en talloze artiesten hebben geïnspireerd.

The Beach Boys worden geleid door Mike Love en Bruce Johnston, die samen met Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher, Christian Love, Brian Eichenberger, Randy Leago en Scott Totten de erfenis van de iconische Amerikaanse band voortzetten. Grammy- award winnende songwriter Bruce Johnston sloot zich in 1965 aan bij The Beach Boys ter vervanging van Glenn Campbell, die voor Brian Wilson op vocals / bas in de plaats kwam, toen hij met optreden stopte. Hij wordt beschouwd als één van de besten in zijn vakgebied. Johnston werkte met legendarische artiesten, zoals Elton John en Pink Floyd en vestigde zich daardoor stevig tussen de rock elite.

Geleid door Mike Love spelen The Beach Boys een verbazingwekkende reeks concerten met gemiddeld 150 shows per jaar, variërend van zonovergoten zomerfestivals tot gala's en nieuwjaarsfeesten en speciale evenementen over de hele wereld.

The Beach Boys zijn doorgegaan met dezelfde passie en stijl die hun explosieve debuut ruim 50 jaar geleden kenmerkte. In 2013 bracht Capitol Records, ‘Sounds of Summer’ (driemaal platina met een nog steeds stijgend aantal van meer dan drie miljoen verkochte albums) en ‘The Warmth of the sun’ uit en zette de wereld hiermee opnieuw op zijn kop.

Als deze opmerkelijke band minder toegewijd was geweest aan zijn kunst en fans, dan zou de band al tientallen keren met pensioen zijn gegaan, in het vertrouwen dat The Beach Boys een blijvende bijdrage hebben geleverd aan de wereldcultuur. Zij hadden het kunnen laten bij het succes van het tijdperk verleggende meesterwerk Pet Sounds in 1966 …of na Mike Love’s concept album Endless Summer dat een tweede generatie Beach Boys' deed ontstaan en een storm veroorzaakte die de muziekwereld op zijn kop zette… of na het opnemen van het in 1988 door Mike Love geschreven ‘’Kokomo’’ dat de best verkochte single ooit werd… of na het opgenomen worden in de Rock & Roll Hall of Fame in hetzelfde jaar… of nadat de wereldwijde albumverkoop de 100 miljoen passeerde. En nog steeds blijven The Beach Boys ‘’Fun, Fun, Fun’’ hebben zonder zicht op een eind. ‘’The 50th Anniversary Reunion Tour’’ in 2012, waarin de oorspronkelijke bandleden herenigd werden, omvatte 74 concerten, oorspronkelijk gepland als een beperkte toer, die in de US eindigde op 15 juli en internationaal op 28 september. Zij brachten het album ‘’That’s Why God Made the Radio’’ uit, dat binnen kwam op nummer 3 in de Billboard Charts, de hoogste plaats in 37 jaar, een ongeëvenaarde mijlpaal.

In 2016 vierde The Beach Boys de 50ste verjaardag van de hit ‘’Good Vibrations’’ die wordt beschouwd als een van de grootste meesterwerken in de geschiedenis van de rock & roll. In hetzelfde jaar publiceerde Mike Love zijn memoires ‘’GOOD VIBRATIONS: My Life as a Beach Boy’’, New York Times’ best verkopende titel.

In 2017 bracht Love een speciaal dubbel album uit getiteld Unleash the Love met 13 voorheen niet uitgebrachte songs en 14 opnieuw opgenomen Beach Boys' classics, een testament en voortzetting van Love’s opmerkelijke carrière. Met kerst in 2018 bracht Love een speciaal nieuw album uit Reason For the Season met 12 nieuwe songs en oude favorieten met artiesten zoals Hanson en met vocalen van Love’s kinderen.

Weinige acts kunnen zich meten met The Beach Boys' concert presence, geestdrift en performance.

The Beach Boys ontdekten via hun muziek de sleutel tot de eeuwige jeugd en laten iedereen dit herbeleven. Voor deze mannen is het strand niet alleen een plek om te surfen; het is de plek waar het leven wordt herpakt en vernieuwd.

De rol van Love als frontman van de band overschaduwt soms zijn status als een van de meest vooraanstaande songwriters van de rock. "Surfin' " de eerste hit van The Beach Boys, kwam uit zijn pen. Love schreef de klassiekers "Fun, Fun, Fun", "I Get Around", "Help Me Rhonda", "California Girls" en de Grammy genomineerde hit "Good Vibrations". Jaren later liet hij zien dat hij nog steeds de lyrische capaciteiten had als medeschrijver van de onweerstaanbare en chart-topping hit "Kokomo".

De toekomst van The Beach Boys is een voortdurende wereldreis en liefdadigheidsactiviteiten door Mike Love's Love Foundation, die nationale milieu- en educatieve initiatieven ondersteunt. Love en The Beach Boys' recente inspanningen leverden meer dan een kwart miljoen dollar op voor het Rode Kruis voor slachtoffers van de orkaan Katrina en extra bijdragen aan de rampenbestrijding in Haïti. In juni 2018 werd het album The Beach Boys met het London Royal Philharmonic Orchestra uitgebracht. Dit album combineert de briljante originele vocale harmonieën van The Beach Boys’ classics met gloednieuwe symfonische composities. Het album creëert een unieke en bijzondere ervaring van 17 iconische hits.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het Rotterdams Philharmonisch is een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek en het temperament van de Rotterdamse haven. Het is een van Europa’s vooraanstaande symfonieorkesten en staat wereldwijd bekend om de intense energie van zijn concerten, zijn succesvolle opnamen en zijn innovatieve publieksbenadering, Met optredens van de Rotterdamse podia tot de internationale concertzalen trekt het jaarlijks 150.000 à 200.000 bezoekers. Meer informatie: www.rpho.nl.

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文