Wereldhaven Festival Tour

Cruise
5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 59,50 Kinderen € 36,50

Beleef de wereldhavendagen van dichtbij!

Op 6, 7 en 8 september vindt alweer de 42ste editie plaats van de ‘Wereldhavendagen’. Tijdens deze 3 dagen staat Rotterdam geheel in het teken van de haven en kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de enorme bedrijvigheid van de grootste haven van Europa. Ieder jaar is er een speciaal thema rondom de Wereldhavendagen en dit jaar is dat ‘MariTeam!’. Hiermee wil de organisatie aandacht vragen voor alle teamplayers die de haven rijk is.

Zoals u wellicht van ons gewend bent organiseert Spido op de zaterdag tijdens de Wereldhavendagen op 7 september wederom de bijzondere avondcruise ‘Wereldhaven Festival Tour’. Geniet aan boord van één van onze luxe schepen van een ontspannen rondvaart, een koud/warm buffet, live-entertainment en uiteraard een prachtig uitzicht op de avondshow op de Maas.

De avond begint met een korte rondvaart waarbij u door de Spido crew wordt verwelkomt met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens kunt u van diverse koude en warme gerechten genieten die onze chef op een buffet zal presenteren. Na de vaartocht van ca. 1 uur meren wij weer aan naast de Erasmusbrug en kunt u gaan genieten van de schepenparade vanwaar diverse artiesten een optreden geven. Ter afsluiting van de avond is er, geheel traditiegetrouw, de spectaculaire vuurwerkshow. Na het vuurwerkspektakel zullen wij de avond afsluiten, onder het genot van een hapje, met een korte rondvaart langs de prachtig verlichte Skyline van Rotterdam.

Datum:
Zaterdag 7 september 2019

Prijs:
Volwassenen € 59,50 p.p.
Kinderen ( 4 t/m 11 jaar) € 36,50 p.p.

Genoemde prijs is inclusief een welkomstdrankje, warm/koud buffet, live entertainment en bittergarnituur na de avondshow. Overige dranken zijn exclusief de genoemde prijs en zijn verkrijgbaar aan boord.

Programma:

18.30 uurInscheping Spido-ponton en ontvangst met een welkomstdrankje.
19.00 uur Afvaart voor een korte rondvaart met een koud/warm buffet.
20.00 uur Terugkomst aan het Spido-ponton aansluitend stilliggend aan het ponton.*
21.00 uur Begin avondshow op de Nieuwe Maas.
ca. 22.30 uur Grand finale van het vuurwerk.
23.00 uur Rondvaart van ca. 1 uur.
ca. 24.00 uur Aankomst Spido-ponton, aansluitend einde programma.

* Let op! Vanwege de stremmingen op de rivier zullen wij om 20.00 uur weer aanmeren bij Spido en stilliggend de avondshow bekijken. Er zal dus niet worden gevaren tussen 20.00 en 23.00 uur!

De tijden van het bovengenoemde programma zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het programma van de Wereldhavendagen.

Kijk voor meer informatie op de website van de WereldhavendagenSchema vaartijden

September 2019

Zaterdag 7 september
19:00-24:00

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文