Spido & Ufo Restaurant

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 35,00 Kinderen € 20,00

Rotterdam zien vanaf het water én vanuit de lucht?

Dat kan met het Spido & UfO restaurant combiticket! Geniet van uw rondvaart met één van de Spido schepen en ga gezellig daarna lunchen of genieten van een high tea in het ronddraaiende UfO restaurant op 42 meter hoogte met uitzicht over heel Rotterdam.

Ufo Restaurant serveert dagelijks (met uitzondering van maandagen) om 12:00 uur de lunch en om 14:30 uur de high tea. Beide worden geserveerd in buffetvorm waarbij de drankjes inbegrepen zijn bij het arrangement. U heeft keuze uit koffie, thee, diverse frisdranken, bier en wijn. Bij de kassa van de Spido kunt u het combiticket aanschaffen en tot 2 uur voorafgaand aan het arrangement telefonisch reserveren voor een tafel bij het UfO restaurant op telefoonnummer 010 313 7 313.

Het vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid. U kunt vanaf de Spido met de metro bij halte Leuvenhaven naar Maashaven en daar het laatste stukje met tram 2 naar e halte Dorpsweg. Vanaf de Dorpsweg is het nog circa 5 minuten lopen naar het Ufo restaurant. Uiteraard kunt u ook met de auto naar het restaurant toe, u kunt GRATIS parkeren voor de deur.
Het adres van het Ufo restaurant is Doklaan 30, 3081AD Rotterdam

In verband met de vaste tijden dat het restaurant naar boven gaat vragen wij u uiterlijk 15 minuten voor aanvang van uw reservering in te checken bij onze receptie.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文