Spido & Museum Rotterdam

Museum
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 16,60 Kinderen € 8,40

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!  
Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.   

Museum Rotterdam
Museum Rotterdam is het museum van de stad. In de spectaculaire hoofdlocatie midden in het centrum komt het hypermoderne glas en staal van het wereldberoemde architectenbureau OMA samen met het beton en baksteen van wederopbouwmonument het Timmerhuis. Hier vertellen historische stukken en nieuw erfgoed in onverwachte combinaties het verhaal van Rotterdam en de Rotterdammers - van nederzetting aan de Rotte tot veelkleurige metropool.

Combinatie met het Museum Rotterdam is mogelijk van dinsdag t/m zondag.

Openingstijden Museum Rotterdam
Di t/m za: 10 - 17 uur
Zondag: 11 - 17 uur

Combinatietickets zijn aan de kassa en bij de webshop van Museum Rotterdam te verkrijgen. Bij Spido zijn de combinatietickets alleen bij de kassa te verkrijgen. 


En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief