Spido & Madurodam

Rondvaart
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 25,00 Kinderen € 20,80

Beleef Nederland op z’n grootst

In de indoor attracties van Madurodam komen de grote verhalen écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte en speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt.

Zo beleef je in de spectaculaire familieattractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op onmogelijke plekken van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.

In Zo Groot is Oranje ontdek je hoe het voelt om voetbalkampioen te worden. Juich het Nederlands elftal naar de Europese kampioenstitel in 1988, trap zelf een balletje in de skillzone of maak de meest fantastische moves met je eigen 3D voetbalavatar. Word jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland?

Nieuw Amsterdam is een interactieve familie experience die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Vuur wel op tijd de kanonnen af!

  • Vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid.
  • Madurodam is gevestigd op de George Maduroplein 1 in Den Haag.
  • Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.
  • Kinderen van 3 jaar betalen alleen een ticket voor/bij Madurodam €13,75 p.p.
  • Tickets zijn geldig tot het einde van het jaar.
  • Reserveren niet nodig/noodzakelijk onder de 20 personen.
  • Voor meer informatie over Madurodam verwijzen wij u door naar de website.

Combinatietickets zijn niet bij de online ticketshop van Spido verkrijgbaar. U kunt wel online een toegangsticket voor een rondvaart kopen (om te voorkomen dat er geen beschikbaarheid is bij aankomst) en dan aan de kassa alsnog met korting het combinatieticket kopen.


Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文