Spido & Sightseeing Rotterdam

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 23,10 Kinderen € 13,90

Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing RotterdamSpot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour in een cabriobus zoals je ook in grote steden als Parijs, Barcelona en Londen ziet. Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Met Sightseeing Rotterdam zie je Rotterdam in vogelvlucht. Voel je vrij in de cabriobus!

Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast.

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens het rijden over de Erasmusbrug en de Willemsbrug. Voel je een Queen op de Kop van Zuid en zwaai terug naar vrolijke passanten langs de weg. Met Sightseeing Rotterdam zie je niet alleen de skyline van Rotterdam maar ben je er onderdeel van.

Sightseeing Rotterdam laat de toerist graag kennis maken met de stad. Sightseeing Rotterdam is een audio guided sightseeing tour. Tijdens de sightseeing tour hoor je alles over de highlights van Rotterdam door de audiotour. De audiotour is er in zeven talen; Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Rotterdams.

De sightseeing tour van Sightseeing Rotterdam duurt 75 minuten. Daarna kun je op de gratis plattegrond een eigen plan maken om de stad verder te verkennen.

Sightseeing Rotterdam is the way to go. De ideale manier om Rotterdam te verkennen.

Reserveren kan online via http://www.sightseeingrotterda...
Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Bezoek de website van: Sightseeing Rotterdam

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief