Luxor, pre-musical tour

Cruise
2,5 uur
Groep
Indiv.

In samenwerking met het Luxor Theater kunt u komend seizoen voorafgaand aan Hello Dolly dineren óp de Maas. In diverse weekenden tussen december en april kunt u direct naast het nieuwe Luxor Theater opstappen op één van onze schepen en krijgt u behalve lekker eten ook een prachtige rondvaart voorgeschoteld.

Tijdens deze rondvaart varen wij naar het Botlekgebied en ziet u van dichtbij de enorme bedrijvigheid van deze wereldhaven met uniek uitzicht op scheepswerven, droogdokken en de overslag van containers. Buiten de havenactiviteiten geniet u ook van het steeds afwisselende decor van de, inmiddels beroemde, Rotterdamse skyline. U ziet een aantal imposante gebouwen en beeldmerken voorbijkomen zoals de prachtige Erasmusbrug, Hotel New York, de Euromast, het voormalig cruiseschip SS Rotterdam en natuurlijk de vele wolkenkrabbers.
Ruim op tijd voor de voorstelling meert u aan bij Luxor, zodat u de rest van de middag of avond van de voorstelling kunt genieten.

Inschepen en terugkomst: Inschepen vindt plaats bij de aanlegsteiger van het nieuwe Luxor Theater (op de kade bij restaurant Leipzig - Antoine Platekade 9). U dient hier uiterlijk 15 minuten na onderstaande 'ontvangst' tijden aanwezig te zijn. U bent 30 minuten voor aanvang van de voorstelling weer bij het Luxor Theater aanwezig.

Het Spido arrangement is direct bij uw musicalkaarten te boeken. De kosten voor een dinerarrangement bedraagt € 45,- per persoon.


Hello, Dolly!

Rondvaart

Musical

Prijs dinerarrangement

za 29 feb

16:30 - 19:30

20:00

€ 45

za 07 mrt

16:30 - 19:30

20:00

€ 45

za 14 mrt

16:30 - 19:30

20:00

€ 45


Voor tickets en meer informatie klik hier.

Contactgegevens Luxor Theater:
Telefoon 010 - 484 33 33
Ma t/m za 13.30 - 17.30 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文