Spido & Hop On Hop Off

Combiticket
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 26,00 Kinderen € 14,25

Hop on Hop off Rotterdam

Zoals in Londen, Barcelona en New York heeft Rotterdam zijn Hop-on Hop-off Citysightseeing bus tour met rode dubbeldekkers. Het is dé manier om de stad te verkennen. De bus rijdt een vaste route en je ziet makkelijk alle toeristische hoogtepunten waar je kunt op- en uitstappen (hop-on hop-off). 

Van het nieuwe Centraal Station naar het Museum Boijmans Van Beuningen en de gezelllige Witte de Withstraat, via de Veerhaven naar de Spido -hop off- alwaar je  een havenrondvaart kunt maken. Vervolgens hop je weer op om over de Parkkade langs de Euromast te rijden waarna je over de Erasmusbrug naar de Kop van Zuid rijdt met het beroemde gebouw “De Rotterdam”, Hotel New York en de wijk Katendrecht met de SS Rotterdam. Hierna langs de roemruchte brug “De Hef” en over de Willemsbrug naar de wereldberoemde Markthal en Kubuswoningen. Na het aanschouwen van het zeer indrukwekkende gebouw en de verse waar op de markt hop je weer op, naar de Coolsingel om te shoppen. Voldaan van alle indrukken stap je bij het Centraal Station uit of… nog een rondje! Starten kan bij elke halte.

Het combinatie ticket voor een rondvaart met Spido en een tour met Hop on Hop off kan aan boord van de bus of bij de balie van Spido geboekt worden. Het ticket kan niet online geboekt worden. 

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Bezoek de website van: Hop On Hop Off

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief