Contact

High tea cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 38,95 Kinderen € 26,95

Onthaast en geniet samen

  • Heerlijke zoete en hartige lekkernijen
  • Ervaar het imposante Botlekgebied
  • Veel highlights onderweg
  • Leuk en lekker voor jong en oud
  • Vertrekdata het hele jaar door

Geniet van een ‘lazy afternoon’
De high tea is misschien wel de belangrijkste culinaire bijdrage van de Britse keuken. Het is dé ideale invulling van een ‘lazy afternoon’. Als je tenminste niet eerst zelf uren in de keuken hoeft te staan om de vele hapjes te maken. Nou, laat dat maar aan onze keukenbrigade over. Die doen het met plezier en creativiteit.

Samen ontspannen en proeven
Zo divers als de Rotterdamse haven is, zijn ook de lekkernijen waaruit je tijdens deze high tea cruise kunt kiezen. Even helemaal onthaasten, met je gezin, familie of met vriendinnen.
De cruise duurt circa drie uur, dus er is volop gelegenheid om te genieten en lekker bij te kletsen.

Botlekgebied: imposant en verrassend
Laat je dus uitgebreid verwennen. Dat begint meteen na de afvaart vanaf de Spido-steiger. Terwijl al het lekkers wordt geserveerd, zetten we koers naar het Botlekgebied. Hier vind je de imposante raffinaderijen en tankopslagparken. Door de aanleg van dit gebied in de jaren 50 kon Rotterdam uitgroeien tot de grootste haven ter wereld. Er is veel meer te ontdekken: de scheepswerven, dokken, containers, bulkoverslag en schepen in alle soorten en maten. En vergeet ook niet de beroemde Rotterdamse skyline en iconen als de Erasmusbrug, Euromast en het ss Rotterdam.

Aangenaam gezelschap
Terwijl je je laat verrassen door alle bedrijvigheid aan en op het water geniet je ondertussen van de delicatessen, de gesprekken en het aangename gezelschap. Kies en proef de verse scones, sandwiches, taartjes en al wat we nog meer serveren. Probeer vooral ook de verschillende theesoorten uit; er is keuze genoeg.

De High tea cruise is een heuse traktatie. Voor jezelf en degenen met wie je deze ervaring wilt delen. Kies voor een ontspannen, gezellige en smakelijke middag. Kijk snel wanneer je mee wilt.

PROGRAMMA

Vanaf 13:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein in Rotterdam

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart
voor een havenrondvaart.

14:00 uur – 15:30 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

DATA
Zaterdag 12 juni
Zondag 26 september
Zondag 17 oktober
Zondag 14 november
Zondag 26 december (Kersteditie)

PRIJZEN

Volwassenen

€ 38,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar

€ 26,95 p.p.

Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee tijdens de high tea. Overige dranken zijn voor eigen rekening en aan boord kunt u alleen met de PIN betalen!

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen.

We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.


Schema vaartijden

Maart

Zondag 21 maart
14:00 - 17:00 uur

April

Zondag 18 april
14:00 - 17:00 uur

Juni

Zaterdag 12 juni
14:00 - 17:00 uur

September

Zondag 26 september
14:00 - 17:00 uur

Oktober

Zondag 17 oktober
14:00 - 17:00 uur

November

Zondag 14 november
14:00 - 17:00 uur

December

Zondag 26 december
14:00 - 17:00 uur

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Iedere dag van 09.00 uur - 17.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文