High tea cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 38,95 Kinderen € 26,95

Een ontspannen middag op het Rotterdamse water met een heerlijke high tea!

Spido biedt u ook buiten het hoogseizoen de mogelijkheid om wat meer van de indrukwekkende Rotterdamse havens te zien. Tijdens een uitgebreide havenrondvaart van ca. 3 uur varen wij naar het Botlekgebied waar u van dichtbij de enorme bedrijvigheid van deze wereldhaven kunt aanschouwen met uniek uitzicht op scheepswerven, droogdokken en de overslag van containers.

Tijdens deze tocht kunt u gaan genieten van een heerlijke high tea met diverse zoete en hartige lekkernijen, die ons eigen keukenteam speciaal voor u heeft samengesteld. Buiten de havenactiviteiten geniet u ook van het steeds afwisselende decor van de, inmiddels beroemde, Rotterdamse skyline. U ziet een aantal imposante gebouwen en beeldmerken voorbijkomen zoals de prachtige Erasmusbrug, Hotel New York, de Euromast, het voormalig cruiseschip SS Rotterdam en natuurlijk de vele wolkenkrabbers.
Programma:

13:30 uur

Inscheping bij de afvaartplaats van Spido.

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.

14:00 uur – 15:30 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

Prijs:
Volwassenen € 38,95 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 26,95 p.p.
Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee.
Overige dranken zijn voor eigen rekening.
Let op! Aan boord is het alleen mogelijk om te pinnen!

Data:
Zondag 21 maart
Zondag 18 april
Zaterdag 12 juni
Zondag 26 september
Zondag 17 oktober
Zaterdag 13 november
Zondag 26 december (Kersteditie)

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen. We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering ten alle tijden kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Schema vaartijden

Maart

Zondag 21 maart
14:00 - 17:00 uur

April

Zondag 18 april
14:00 - 17:00 uur

Juni

Zaterdag 12 juni
14:00 - 17:00 uur

September

Zondag 26 september
14:00 - 17:00 uur

Oktober

Zondag 17 oktober
14:00 - 17:00 uur

November

Zaterdag 13 november
14:00 - 17:00 uur

December

Zondag 26 december
14:00 - 17:00 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文