De hommage aan Robert Long Dinner Cruise

Cruise
2,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 99,95

Exclusieve tickets voor het concert ‘de hommage aan Robert Long’ op 22 oktober 2018 met vooraf een dinner cruise.

Spido biedt u de mogelijkheid om de hommage in het Nieuwe Luxor theater te bezoeken met voorafgaand een bijzondere ‘dinner cruise’ over de Maas.

U stapt aan boord van één van onze luxe schepen bij het ponton aan de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater in de Rijnhaven. Hier wordt u door de bemanning ontvangen met een welkomstdrankje. De kapitein neemt u mee op tour door de indrukwekkende havens en natuurlijk de prachtige skyline van Rotterdam. Tijdens deze tour wordt het voorgerecht geserveerd en kunt u genieten van een uitgebreid buffet. Maar hou nog wel een klein plekje vrij, want onze bemanning serveert nog een heerlijk dessert! Rond 19:30 meren wij weer aan bij het Nieuwe Luxor Theater, zodat u op tijd bent voor de aanvang van het concert. Hier wordt u opgewacht en begeleid naar uw zitplaatsen in rang 1 van het theater.

Route: Wij vertrekken vanaf de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater en varen, met de Rotterdamse Skyline als achtergrond, richting het havengebied waar u een 24/7 bedrijvigheid zult aanschouwen. Ook varen wij nog richting de Brienenoordbrug waar we het voetbalstadion van Feijenoord, De Kuip, passeren.

Programma:

Vanaf 16:30 uur

Inscheping bij het nieuwe Luxor Theater aan de Antoine Platekade.

17:00 uur

Afvaart en welkomst door kapitein en bemanning.

17:45 uur

Aanvang buffet en aansluitend dessert.

± 19:30 uur

Aankomst Luxor Theater, aansluitend ontscheping voor het bezoek aan het concert ‘een hommage aan Robert Long’

Tarief: € 99,95 p.p.

Inbegrepen: - Concert ticket voor de ‘Hommage aan Robert Long’ in het Nieuwe Luxor theater met zitplaatsen in Rang 1 t.w.v. €54,50,- - Dinner cruise aan boord van één van de luxe schepen van Spido bestaande uit; een vaartocht, een welkomstdrankje, voorgerecht, een warm/koud buffet en nagerecht. - Overige dranken zijn niet inbegrepen en zijn verkrijgbaar aan boord.

LET OP: U ontvangt uw concert ticket voor het Luxor Theater aan boord.


Extra informatie over de Hommage aan Robert Long.

Op 22 oktober 2018 zou Robert Long 75 jaar zijn geworden: een mooi moment om zijn Nederlandstalige repertoire opnieuw te laten horen en hem te eren voor zijn onvergetelijke bijdrage aan het Nederlandse lied.

Robert Long zou nu anno 2018 de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander!

In Uit liefde en respect brengen 12 topartiesten onder leiding van het Metropole Orkest zijn Nederlandstalige repertoire opnieuw ten gehore.

Met Karin Bloemen, Gerard Cox, Joke Bruijs, Richard Groenendijk, Jenny Arean, Tommie Christiaan, Maaike Widdershoven, Dieter Troubleyn, Jan Dulles, Julia Herfst, Roberto de Groot en Sjors van der Panne.

Voor het publiek worden de bekende, maar ook nog de onbekende liedjes van Robert Long in prachtige arrangementen uitgevoerd door het MetroPole Orkest, dat met 60 musici de solisten met verve zullen bijstaan om de verjaardag van Robert Long tot een bijzondere dag te maken.

Bron: website Luxor Theater, klik hier voor aanvullende informatie.

Schema vaartijden

Oktober 2018

Maandag 22 oktober
16:30 - 19:30

Informatieaanvraag

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie?
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 99

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur - 16.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: spido@spido.nl

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief