Nieuw! Dagtocht Dordrecht

Cruise
7 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 54,50 Kinderen € 26,50

Vaar met Spido naar Dordrecht, de verborgen parel van Nederland!

We starten de dag met een welkomstwoord van de kapitein en daarna gaan de trossen los en vertrekken we richting Dordrecht. De vriendelijke bemanning serveert een kopje koffie en een lekker stuk appeltaart met slagroom. Onderweg vertelt onze kapitein vanuit het stuurhuis over de meest interessante hoogtepunten die wij gedurende deze ochtend zullen passeren. Ons eigen keukenteam heeft een heerlijk buffet samengesteld met een variatie aan koude en warme gerechten voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs.

Na de lunch meren we aan in Dordrecht waarna u onder begeleiding van de enthousiaste gidsen van stadswandelingen Gilde Dordrecht de stad bezoekt. Geef in het vakje opmerkingen aan als u met een rollator of rolstoel bent. Na deze stadswandeling kunt u weer inschepen en vertrekken we weer richting Rotterdam. Tijdens deze terugreis heeft u nog voldoende tijd om van het constant wisselende uitzicht te genieten en (hopelijk) van het mooie weer te genieten op het ruime buitendek.

Route:*
Tijdens het eerste deel van de tocht varen we stroomafvaarts over de rivier de Nieuwe Maas richting het Botlekgebied, het bekende haven en industriegebied van Rotterdam. Vervolgens varen wij over de rivier, de Oude Maas, langs plaatsen zoals Spijkenisse en Hoogvliet en passeren we het prachtige natuurgebied de Rhoonse Grienden. Dan ziet u in de verte Hollands oudste stad, Dordrecht, liggen waar we zullen aanmeren.

Na het bezoek aan Dordrecht varen wij terug over rivier, De Noord, waarbij we de Drechtsteden passeren zoals Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Als de stroming mee zit die dag varen we nog even langs de molens van Kinderdijk. Aan het einde van de rivier De Noord zien we de prachtige Skyline van Rotterdam alweer tevoorschijn komen en ziet u na het passeren van de Brienenoordbrug nog een glimp van het bekende Rotterdamse voetbalstadion “De Kuip”. Tot slot varen wij onder de Willemsbrug en de Erasmusbrug door naar de thuishaven van Spido.

* Door nautische of meteorologische factoren kunnen wijzigingen in de vaarroute of het programma voorkomen.

Data 2020:
Woensdag 22 juli
Donderdag 27 augustus

Programma:

Vanaf 10:00 uur

Inscheping aan het Spido-ponton

10.30 uur

Afvaart en welkomstwoord door de kapitein.

Koffie en appeltaart wordt geserveerd.

12:00 uur

Lunchbuffet wordt geopend

14:00 uur

Aankomst Dordrecht voor ontscheping.

14:15 uur - 15:45 uur

Stadswandeling o.b.v. gidsen

16:00 uur

Terugkomst aan boord in Dordrecht aansluitend terugreis naar Rotterdam.

± 17:30 uur

Aankomst Spido, aansluitend ontscheping

Tarief:

Volwassenen € 54,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 € 26,50 p.p.


Bovengenoemd tarief is inclusief:
- Ontvangst met een kopje koffie en appelgebak met slagroom
- Uitgebreid buffet met diverse koude en warme gerechten en klein dessert.
- Stadswandeling in Dordrecht onder begeleiding van gidsen.*

Overige dranken zijn voor eigen rekening. We verzoeken u, als het mogelijk is, om te pinnen.
* Graag bij uw reservering aangeven als u gebruik maakt van een rolstoel of slecht ter been bent, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

LET OP! Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren aan boord.


Schema vaartijden

Juli 2020

Woensdag 22 juli
10:30 - 17:30 uur

Augustus 2020

Donderdag 27 augustus
10:30 - 17:30 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文