Christmas High Wine Cruise

Cruise
3 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 45,95 Kinderen € 31,95

High Wine Cruise - Christmas edition

Vaar mee, met onze uitgebreide Christmas High Wine Cruise, langs de skyline en de havens van Rotterdam en geniet van overheerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes.

De periode rondom de feestdagen zijn de gezelligste maar ook vaak de meest stressvolle dagen. Het huis moet versierd worden en we zijn uren kwijt aan de boodschappen en de cadeaus. Vaak staan we hele dagen in de keuken. Gezellige drukte waar u af en toe even aan wilt ontsnappen.

Daarom biedt Koninklijke Spido u rondom de feestdagen het ultieme moment voor uzelf. Even aan niets denken en alleen maar genieten van wat wij allemaal voor u in petto hebben.

High Wine Kerst Cruise

Onze bemanning ontvangt u met een warm welkom voor een rondvaart van ca. 3 uur op onze in kerstsfeer gedecoreerde schepen. Eén van onze bemanningsleden brengt u naar de speciaal voor uw gezelschap, gereserveerde tafel. De kapitein richt zijn welkomstwoord tot u en vertelt wat u die middag allemaal van ons kunt verwachten. Terwijl uw adembenemende uitzicht constant wisselt, neemt u plaats, leunt u lekker achterover, geniet u van uw gezelschap en ondertussen serveren wij u heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes. We zetten koers richting de skyline van Rotterdam en de havens. Op de achtergrond hoort u de traditionele kerstliedjes slechts af en toe onderbroken door de kapitein die u op een onderhoudende manier vertelt over de highlights die we tijdens deze vaartocht tegen komen.

Wij nemen u niet alleen mee op een ontdekkingsreis door de Rotterdamse havens maar verrassen u ook op culinair gebied. Onze crew weet u alles te vertellen over de geselecteerde wijnen en leggen aan tafel uit waarom de uitgeserveerde gerechtjes goed bij de wijnen passen qua smaken.

Data: 20 en 27 december 2020

Programma:

Tijd

Omschrijving onderdeel

Vanaf 13:30 uur

Inscheping en begeleiding naar uw persoonlijke tafel

14:00 uur

Afvaart en welkomstwoord door de kapitein

14:00 - 16:30 uur

Vaartocht met heerlijke gerechten en High Wine

17:00 uur

Terugkomst, aansluitend ontscheping

Prijs per persoon € 45,95

Prijs is inclusief een cruise van 3 uur, 3 wijnen en 3 rondes met bijpassende gerechten. Overige dranken zijn voor eigen rekening.

Aan boord kunt u alleen met pin betalen.

Zorgeloos genieten

Onze ruimte en comfortabele schepen stralen één en al feestelijkheid uit door de kerstdecoratie en de met wit linnen gedekte tafels. Omdat wij een aangepaste capaciteit hanteren kunt u meer dan voldoende afstand houden tot onze overige gasten. Aan boord hanteren wij vaste looproutes zodat u elkaar gedurende de middag niet hoeft te passeren. Daarnaast staat er overal handgel/zeep om uw handen te wassen. Aan boord werken we met een strak schoonmaakprotocol en onze Chef-kok en zijn team werken uiteraard volgens een uitgebreid hygiëne protocol. Om het gevoel van zorgeloosheid en veiligheid voor u te kunnen waarborgen hebben wij gekozen voor zowel zichtbare als onzichtbare maatregelen aan boord zodat we met elkaar zorgen voor een gezellige, feestelijke en behouden vaart zonder u constant te confronteren met de beperkingen die deze tijd met zich mee brengt.

Vanaf 1 december is het verplicht om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Wij vragen u daarom het mondkapje te dragen tot u aan tafel zit en bij het ontschepen.

Mocht de overheid besluiten dat de horeca rondom de feestdagen nog niet open mag dan kunt u uw geboekte cruise omzetten naar een andere datum of een andere cruise in 2021.


Schema vaartijden

Zondag 20 december
14:00 - 17:00 uur
Zondag 27 december
14:00 - 17:00 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文