Christmas Dinner Cruise

Cruise
3,5 uur
Groep
Indiv.
Tarieven Volwassenen € 59,95 Kinderen € 31,95

Vier de Kerstdagen op het Rotterdamse water.

It's the most wonderful time of the year.

De periode (rondom) Kerstmis is altijd een fijne periode om samen te komen met uw vrienden en familie. Helaas zorgt Corona ervoor dat we Kerstmis dit jaar helaas op een andere manier moeten vieren. Toch heeft Spido een bijzondere avond voor u samengesteld waar u samen met uw gezin of huishouden met maximaal 4 personen alsnog kunt genieten op een veilige manier.

We beginnen de avond met een warm ontvangst met een heerlijk welkomstdrankje, waarna een welkomstwoord van de kapitein volgt. Aansluitend worden de trossen losgegooid en varen we de prachtige verlichte havens van Rotterdam in. Het schip is natuurlijk geheel in kerstsfeer aangekleed en op de achtergrond kunt u genieten van de traditionele kerstliedjes die uiteraard niet kunnen missen op deze avond.

Rond 19:45 uur wordt het kerstdiner gestart. Gedurende de avond kunt u genieten van een heerlijk vier gangen diner geheel geserveerd aan uw tafel. Wij verzoeken u om bij het vakje opmerkingen (in het reserveringsformulier) aan te geven wat de keuze voor het hoofdgerecht zal zijn.

Spido hoopt u tijdens deze bijzondere Kerstdagen toch nog het Kerstgevoel te kunnen laten beleven en we zien u graag bij ons aan boord!

Data:

18, 19, 24, 25 en 26 december

Programma:

Tijd

Omschrijving onderdeel

Vanaf 19:00

Inscheping.

Ontvangst met welkomstdrankje

19:30

Afvaart en welkomstwoord door de kapitein.

19:45

Kerstdiner

23:00

Terugkomst, aansluitend ontscheping.

Tarief:

Volwassen: € 59,95

Kinderen: € 31,95

Deze prijs is inclusief:

-Ontvangst met welkomstdrankje.
-Een heerlijk uitgebreid kerstdiner en dessert.
-Een vaarttocht.

Let op! Overige dranken zijn voor eigen rekening en het is alleen mogelijk om met pin te betalen!

In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 varen wij met een aangepaste capaciteit aan boord. Dit houdt in dat u ruim voldoende ruimte heeft bij ons aan boord. Na ontvangst begeleiden wij u persoonlijk naar uw tafel. Op die manier kunnen wij de 1,5 meter onderling tussen de huishoudens waarborgen. We verzoeken u om ons bezoekersprotocol voorafgaand aan de vaart door te nemen en u aan de richtlijnen te houden. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk een veilige omgeving hanteren. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat uw reservering voor deze thematocht onder voorbehoud is van eventuele nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Als er eventuele wijzigingen doorgevoerd worden en de tocht kan niet plaatsvinden, dan kunt u uw reeds gemaakte reservering te allen tijde kosteloos omzetten naar een nieuwe datum. Bij klachten zoals omschreven in het bezoekersprotocol willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise.

Schema vaartijden

December

Vrijdag 18 december
19:30 - 23:00 uur
Zaterdag 19 december
19:30 - 23:00 uur
Donderdag 24 december
19:30 - 23:00 uur
Vrijdag 25 december
19:30 - 23:00 uur
Zaterdag 26 december
19:30 - 23:00 uur

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文