GESLOTEN T/M 28 APRIL IVM NIEUWE RICHTLIJNEN RIVM EN DE OVERHEID

CORONA-VIRUS

Update 31 maart 2020:

Door de verlenging van de huidige maatregelen van de overheid zijn wij tot en met 28 april gesloten.

Houdt voor actuele informatie onze website in de gaten of volg ons op facebook.

Reeds gekochte tickets via spido.nl kunt u kosteloos omzetten naar een andere datum/andere cruise.

Zodra we weten wanneer we weer kunnen varen zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk berichten.

Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar spido@spido.nl.

#rotterdamzetdoor


Update 24 maart 2020: ondanks de nieuwe maatregelen van de overheid zijn wij tot 6 april gesloten. We blijven de informatie van het RIVM, de rijksoverheid en de veiligheidsregio nauwlettend volgen. Bezoek voor de meest actuele informatie regelmatig onze website of volg ons op facebook.

Mocht u uw rondvaarttickets reeds gekocht hebben via spido.nl dan kunt u deze omzetten naar een andere datum. Voor de dag- en thematochten worden nieuwe data gepland. Zodra bekend is wanneer we weer mogen gaan varen zullen we u hierover zo spoedig mogelijk berichten.

+++++++

De aangescherpte richtlijnen, die op zondag 15 maart werden afgekondigd door het kabinet in het kader van bestrijding van het Corona-Virus, hebben ertoe geleid dat Koninklijke Spido tot 6 april geheel niet toegankelijk is voor bezoekers.

Met de sluiting van scholen, horeca en sportclubs is het signaal dat het openbaar leven stil dient te liggen om de gezondheidscrisis het hoofd te bieden duidelijk. Spido neemt hierin haar verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarnaast voorziet Spido dat meer mensen de komende dagen en weken op zoek zullen gaan naar een leuke dagbesteding. Dit zou tot onwenselijke drukte en groepsvorming kunnen leiden en ook daarom is op dit moment besloten tot een totale sluiting voor alle bezoekers.

We volgen de situatie rondom het Corona-Virus natuurlijk nauwlettend en zullen de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de veiligheidsregio altijd volgen. Op basis van de informatie van vandaag is de kans uitermate klein dat in de komende drie weken de situatie voldoende verbetert om een heropening te overwegen. Bezoek voor de meest actuele informatie regelmatig onze website of volg ons op facebook.

Mocht u uw tickets reeds gekocht hebben via spido.nl dan kunt u deze omzetten naar een andere datum.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文