Wat doet de Rotterdamse haven met je?

Bij uitstapjes en events gaat het tegenwoordig veel meer dan ooit om de totale beleving. Verrassende activiteiten waarbij je van begin tot einde in de watten wordt gelegd. Precies dát is wat Spido voor je kan betekenen.

Wat doet de Rotterdamse haven met je?

14 mei 2019

Bij uitstapjes en events gaat het tegenwoordig veel meer dan ooit om de totale beleving. Verrassende activiteiten waarbij je van begin tot einde in de watten wordt gelegd. Precies dát is wat Spido voor je kan betekenen. Naast pendeldiensten verzorgt Spido dag- en thematochten en luxe events voor de zakelijke en particuliere markt in de Rotterdamse haven. Maar wat doet de Rotterdamse haven nou precies met je?


Niet lullen maar poetsen

Bij een haven denk je wellicht meteen aan noeste havenwerkers en opgerolde hemdsmouwen. Dat semi-romantische beeld van de Rotterdamse haven was kenmerkend voor de naoorlogse wederopbouwperiode in Rotterdam. En deze cultuur van niet lullen maar poetsen is eigenlijk altijd blijven bestaan.

Tegenwoordig wordt het beeld van de Rotterdamse haven ook bepaald door high tech ontwikkelingen, innovaties en milieubewustzijn.


Nieuw perspectief vanaf het water

In Nederland hebben we een bijzondere relatie met water. Niet alleen hebben we in de loop der jaren leren omgaan met deze waanzinnige kracht van de natuur. Ook zorgt water voor veel vertier. Vandaar ook dat wij Nederlanders altijd graag op, aan of in het water zijn.

Zo neem je even afstand van de hectiek van alledag en zie je de wereld door een heel andere bril. Met een rondvaart door de haven van Rotterdam zie je in korte tijd veel van de stad en leer je ook nog eens van alles over de grootste haven van Europa.


Keuzevrijheid

Een rondvaart of event met Spido wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifiek wensen en behoeften. Zo kunnen allerlei culinaire wensen worden vervuld, geven we wijnadvies, stellen we verschillende routes en afmeerlocaties voor en nemen we het aanvullende vervoer met bijvoorbeeld touringcars voor je uit handen.

Uiteraard zorgen we ook voor de fijne details en wordt zelfs gedacht aan decoratie en bloemen, entertainment aan boord en verzorgen we multimedia presentaties. Ook wordt gedacht aan gidsen voor een bezoek op locatie en verzorgen we eventuele give aways.


Kwaliteit & culinaire hoogstandjes

Spido onderscheidt zich door een hoge mate van kwaliteit en luxe aan boord van al haar schepen. We maken alleen gebruik van hoogwaardige, moderne schepen en al onze medewerkers hebben een uiterst klantgerichte instelling. De beleving van onze gasten staat altijd centraal!

Elk Spido schip heeft een eigen keuken. Zo zorgen we dat gasten tijdens de rondvaarten of events op allerlei manieren culinair verwend kunnen worden. Dat kan variëren van een broodje gehaktbal tot een dinercruise met een sterrenkok. Wat je wensen ook zijn, de catering met dagverse producten wordt altijd in samenspraak met de opdrachtgever samengesteld.


Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw volgende event?

Spido organiseert verrassende rondvaarten door de Rotterdamse haven en langs andere trekpleisters van de stad. Of het nu gaat om zakelijke of particuliere events, Spido heeft voor elk gezelschap een passend schip én geeft een speciaal tintje aan je bijeenkomst. Wil je ook graag weten wat Spido voor jouw volgende event kan betekenen, bekijk hier de mogelijkheden.

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文