Hoe maak je de beste keuze voor een evenementlocatie?

Hoe maak je de beste keuze voor een evenementlocatie?

05 maart 2019

Voor jouw volgende event is de keuze reuze. Er zijn ontzettend veel aanbieders die voor jou een verrassend event kunnen organiseren. Variërend van een unieke locatie tot een bijzondere invulling van je event. Maar hoe maak je nou een keuze voor jouw volgende event?

Wat is je doelstelling?

Je volgende eventlocatie kies je op basis van wat je met je event wilt bereiken. Wat zijn je verwachtingen en hoe wil je je event ingevuld zien?

Wil je tijdens je event een (bedrijfs)presentatie geven, bijvoorbeeld over de ontwikkelingen binnen je organisatie? Gaat het meer om een personeelsuitstapje waarbij je bijvoorbeeld een bedrijf of locatie bezoekt? Of draait het juist meer om entertainment, bijvoorbeeld in de vorm van een feest, receptie of bruiloft?


Bijzondere ervaring op het water

Bij Spido kun je een wel heel bijzonder event organiseren, op één van onze schepen op het water. Een belangrijk element én voordeel van een event op het water is dat je gasten er niet af kunnen. Iedereen is aanwezig tot het schip weer afmeert. Dat geeft een wel heel unieke en intieme ervaring.

Verschillende mogelijkheden

Elk event wordt op maat samengesteld op basis van wat jij wilt. Zo kun je kiezen uit verschillende schepen, elk met hun eigen capaciteit en mogelijkheden. Alle schepen in onze vloot bieden een eigen sfeer door verschillen in indeling en inrichting.

Wat dacht je van een bioscoopopstelling voor een presentatie of (bedrijfs)training? Of misschien statafels voor een buffet of walking dinner of juist chique ingerichte dinertafels voor een luxe sitting diner? Wil je helemaal los dan kunnen we ook voor entertainment en muziek aan boord zorgen, met bijvoorbeeld een live band of een disco met DJ.


Dag- en thematochten

Spido organiseert ook events met specifieke thema’s, zoals een event voor kerst en oud & nieuw en overige feestdagen. Maar ook events met culinaire thema’s en rond bijzondere gebeurtenissen, zoals sportevenementen of bijzondere highlights in Rotterdam en omgeving.

5 redenen voor een event op het water

Wij geven je vijf wel heel onweerstaanbare redenen om je volgende event op het water plaats te laten vinden:

  • Flexibiliteit Zo is er in sommige gevallen bijvoorbeeld een mogelijkheid om op locatie voor de huisdeur te komen van de opdrachtgever.
  • Dynamische omgeving In bijvoorbeeld een (feest)zaal zit je steeds in dezelfde statische omgeving. Met je event op het water zie je steeds een ander decor.
  • Vertier in alle seizoenen Een event op het water kan in alle seizoenen georganiseerd worden. Zo blijf je ’s winters lekker binnen en kun je ’s zomers van het buitendek gebruik maken.
  • Maritieme beleving Je gasten hebben het gevoel deelnemer te zijn van het verkeer op het water.
  • Veelzijdige mogelijkheden Denk bijvoorbeeld aan presentaties, lunches, diners en ontspanning op een locatie.


Vind jouw volgende event op het water plaats? Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Spido organiseert verrassende rondvaarten door de Rotterdamse haven en langs andere trekpleisters van de stad. Of het nu gaat om zakelijke of particuliere events, Spido heeft voor elk gezelschap een passend schip én geeft een speciaal tintje aan je bijeenkomst. Wil je ook graag weten wat Spido voor jouw volgende event kan betekenen, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op via deze linkVolg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文