Valentine Dinner Cruise

Menu

Voorgerecht

Een surf en turf van rundercarpaccio en gerookte zalm met een topping van groene asperges, mango, rode paprika en een truffelmayonaise

Hoofdgerecht ( keuze uit vlees of vis)*

Geldersche Maishoenderfilet geserveerd met een saus van kastanjechampignons

Of

Gebakken victoria baars geserveerd met een rode paprikasaus

* Beide gerechten worden begeleid met een groene risotto gevuld met diverse groene groenten.

Dessert

Aardbeien mania ( laat u verrassen)

Let op! Graag bij het vakje opmerkingen ( in het reserveringsformulier) aan te geven wat de keuze voor het hoofdgerecht zal zijn.

VEGETARISCH MENU

Voorgerecht

Parelcouscous met een tomatensalsa en gegrilde groene asperges.

Hoofdgerecht

Gefrituurde tortilla wrap met vegetarische kip en een kervel saus.*

* Het hoofdgerecht wordt begeleid met een groene risotto gevuld met diverse groene groenten.

Dessert

Aardbeien mania ( laat u verrassen)

Let op! Graag bij het vakje opmerkingen ( in het reserveringsformulier) aan geven dat u kiest voor het vegetarisch menu.

En volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文