Valentine Dinner Cruise

Menu

VIS MENU

Tafelgarnituur:
Olijven, gerookte amandelen en Manchego

Amuse:
Gillardeau oester met lavendel vinaigrette

Voorgerecht vis:
Tartaar van Canadese kreeft en rivierkreeft met trostomaat, ginseng, gember, saffraanmayonaise en krokant brickdeeg

Hoofdgerecht vis:
Kabeljauw met artisjok, bonenkruid, knolraap en Salsa verde

Nagerecht:
Structuren van chocola, gezouten karamel, kaneel crumble en koffiestroop

VLEES MENU

Tafelgarnituur:
Olijven, gerookte amandelen, Manchego

Amuse:
Rode biet, koffie en schuim van geitenkaas

Voorgerecht vlees:
Kalfstartaar met trostomaat, ginseng, gember, saffraanmayonaise en krokant brickdeeg

Hoofdgerecht vlees:
Gebakken USA housesteak met Artisjok, bonekruid, knolraap en laurierjus

Nagerecht:
Structuren van chocola, gezouten karamel, kaneel crumble en koffiestroop

VEGETARISCH MENU

Tafelgarnituur:
Olijven, gerookte amandelen, Manchego

Amuse:
Rode biet, koffie en schuim van geitenkaas

Voorgerecht vegetarisch:

Pompoen muffin met een pompoencrème en in olijfolie gekonfijte pompoen met gebrande pistache met een Vadouvanpoeder en een sherry vinaigrette

Hoofgerecht vegetarisch:
Bloemkoolsteak met bloemkoolcrème, krokante ui, bladspinazie en rode curry vinaigrette

Nagerecht:
Structuren van chocola, gezouten karamel, kaneel crumble en koffiestroop

Bij alle bovengenoemde hoofdgerechten worden verse frieten geserveerd.


Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文