Vaarroute

Uw persoonlijke vaarroute door de haven

Uw persoonlijke ontdekkingsreis

Bij het vaststellen van uw vaarroute wordt rekening gehouden met de interesses van uw groep, elk gezelschap is immers ander.

De nautische bemanning van Spido kent alle bijzondere plekjes van de vaarwegen in Rotterdam en omgeving. Op basis van de beschikbare tijdsduur en de vaarmogelijkheden stellen wij graag, samen met u, een route op maat samen. De highlights van uw route worden op verzoek in meerdere talen toegelicht. Deze informatie wordt via monitoren met videobeelden ondersteund.

Afhankelijk van de belangstelling van uw gasten kan de route gericht zijn op architectuur, havenactiviteiten of een combinatie daarvan.

Enkele suggesties voor indrukwekkende routes:

Architectuur en havens

Deze vaarroute voert u langs de Skyline van Rotterdam. Afhankelijk van de tijdsduur en uw wensen kan er vervolgens koers worden gezet naar onder meer de Waal-, Rijn- en Eemhaven en het Botlekgebied richting Hoek van Holland.

Fantastische uitzichten

Bijzonder fascinerend is de vier uur durende vaartocht rondom het eiland IJsselmonde. Deze vaartocht voert u via de Nieuwe en Oude Maas, het Haringvliet en de Dordtse Kil langs Dordrecht en Kinderdijk. Natuurschoon, fraaie historische plekjes, moderne architectuur en de bedrijvigheid van een wereldhaven trekken als een bewegend panorama aan u voorbij.

Excursies en Hollandse steden

Voor een onderbreking van de vaartocht leggen we op uw verzoek graag aan voor een excursie naar bijvoorbeeld de Stormvloedkering, de Euromast of het stadion van Feyenoord. Voor wie wil genieten van stedelijk schoon kan een tussenstop gemaakt worden in Gouda, Dordrecht of Schoonhoven. Daar zijn volop mogelijkheden voor een interessante stadswandeling, eventueel onder begeleiding van een deskundige gids.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

De vloot

Ontdek de James Cook

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
9.00 meter
55.00 meter
300 personen
2003
21.00 km/h

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文