Spido Compleet

Spido Compleet

Feestelijke gelegenheden zijn bij Spido van begin tot eind in vakkundige handen. Uw ideeën en wensen krijgen vorm in een event op maat. Daarbij adviseren wij u graag over aspecten als aankleding, entertainment en catering. Vervolgens wordt alles tot in de kleinste details piekfijn voor u geregeld. De duur van het programma en de datum bepaalt u uiteraard zelf. Bij de vormgeving van uw event spelen wij graag in op de seizoenen en/of feestdagen als Kerst, Pasen en Nieuwjaar.

Op het gebied van entertainment is Spido een onderhoudende én veelzijdige gastheer. Van live-muziek aan boord tot en met het bezoeken van een theatervoorstelling. Spido kan in een bijzonder gevarieerd programma-aanbod bemiddelen. Daartoe wordt samengewerkt met diverse erkende evenementen-bureaus. Dankzij onze goede contacten met het Luxor theater in Rotterdam kan ook aan de wal hoogwaardig amusement worden geboden. Na afloop van de voorstelling kunt u uw gasten nog heerlijk laten nagenieten aan boord, bijvoorbeeld met een smakelijke mid-night snack,een bruisende cocktailparty of een swingend feest.

Aan het creëren van de juiste sfeer besteden wij alle aandacht. Eigentijdse bloemdecoraties spelen daarbij een belangrijke rol. Met op elkaar afgestemde bloemen brengen wij sfeervolle accenten aan. Uw wensen ten aanzien van onder meer stijl en kleurstelling worden door Spido`s bloemsierspecialist vertaald in bloemdecoraties die direct de juiste toon zetten. U kunt kiezen uit een breed scala van mogelijkheden: van tafelschikkingen tot en met complete podiumversieringen.

Voor elk feest is culinair genot een onmisbaar ingrediënt. Ook in dat opzicht toont Spido zich een voorkomende gastheer. Het menu kan worden afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap dankzij het veelzijdige culinaire palet dat de keuken biedt. Verse producten uit alle delen van de wereld vormen de basis voor genieten van pure culinaire klasse. Van een uitgebreid ontbijt, lichte lunch tot een exquise diner of vorstelijk partybuffet:de ervaren keukenbrigade tekent ervoor. De gastvrije crew serveert de gerechten met zorg.

De vloot

Ontdek de Abel Tasman

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
8.00 meter
54.00 meter
300 personen
2000
21.00 km/h

Voor event-informatie

Heeft u een specifieke vraag over het organiseren van meetings of events bij ons aan boord of wilt u meer informatie? U kunt ons doordeweeks telefonisch bereiken op: 010 - 275 99 89

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail: events@spido.nlVolg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文