Contact

2021 - 2022 Coronaproof

COVID-19 en de toekomst voor events

Laatste nieuws 8 december 2020

Op dit moment zijn er door de maatregelen van de overheid helaas nagenoeg geen mogelijkheden om uw event te organiseren bij ons aan boord. Dat wil echter niet zeggen dat we niet graag de mogelijkheden voor de toekomst met u bespreken.

Op dit moment zijn onze schepen alleen te huur (onder voorwaarden zoals gesteld door de veiligheidsregio) om te vergaderen op 1,5 meter. De ruime salons geven u alle ruimte en aan boord zijn alle audio/visuele middelen voorhanden om uw bijeenkomst goed te laten verlopen. Het is mogelijk om Take Away pakketten voor u en uw gasten te verzorgen met bijvoorbeeld flesjes water, voorverpakte broodjes en een snack. Dit alles in goed overleg en passend binnen de huidige maatregelen vanuit de overheid.

Heeft u al plannen voor 2021/2022?

Dan bent u ook NU van harte welkom voor een bezichtiging van onze schepen en maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Daarnaast is het mogelijk om alvast een datum in optie te zetten. Uiteraard kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum mochten de maatregelen het tegen die tijd niet toelaten.

Als er in 2021 weer meer mogelijk is dan zijn wij er klaar voor en kunt u bij ons aan boord weer zorgeloos genieten van het adembenemende uitzicht op de skyline van Rotterdam en van alle bedrijvigheid in de havens.

Onze executive chef Freek Dekker introduceert voor 2021 een compleet nieuw foodbook dat wij graag aan u presenteren in combinatie met onze nieuwe en verrassende wijnkaart van onze horecamanager Pieter van Roosendaal.

De vloot van Spido bestaat uit 6 schepen. Ieder met een eigen sfeer en een eigen unieke indeling. Eén ding hebben ze echter gemeen. Ze zijn stuk voor stuk ruim en zeer comfortabel. Om het gevoel van zorgeloosheid en veiligheid voor u te kunnen waarborgen hebben wij gekozen voor zowel zichtbare als onzichtbare maatregelen aan boord zodat we met elkaar zorgen voor een behouden vaart zonder u constant te confronteren met de beperkingen die deze bijzondere tijd met zich mee brengt.

Mocht u meer willen weten over de maatregelen die wij inmiddels getroffen hebben om u straks een zorgeloos event te kunnen bieden? Neemt u dan contact op met de afdeling events. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 010-2759989 of via de email events@spido.nl.

Hier vindt u ons volledige bezoekersprotocol https://www.spido.nl/nieuws

De vloot

Ontdek de Ostara

Breedte
Lengte
Capaciteit
Sinds
Snelheid
7.00 meter
26.00 meter
60 personen
2002
18.00 km/h

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文